מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גל מטרו'שושואית05/10/2012
כמה זמן לאחר שימוש באפליקטור של ג'ל מטרוניזול אמורה עדיין להיות הפרשה וגינאלית של הגל עצמו?
יש לי הרושם שההפרשה שיש לי אולי זה לא מהג'ל עצמו שעדיין יוצא, אלא הגברה של ההפרשה הבסיסית שהיתה לי לפני השימוש בזה (יחד עם פלגיל אורלי), או אולי אפילו התלקחות של קנדידה...
מאחר והטיפול ניתן לי אמפירית לאחר תוצאות תרבית וגינלית שהראו פתולוגיה של לויקוציטים בלבד.
היום יום שישי, פעם אחרונה שהשתמשתי בגל היה יום ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתודה מראש
שושואית05/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל מטרו' - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2012ההפרשות של הג'ל קורות תוך 24 שעות מההחדרה. אם עדיין יש הפרשות יכול להיות שאלו לא קשורות לג'ל. נסי להחדיר כמוסות של פרוביוטיקה לנרתיק לשבוע ותראי אם זה ישפר מצב במידה ולא חיזרי לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לאחר הטיפולים
שושואית07/10/2012תוך 24 שעות?
בוודאות אצלי זה היה מעבר ל48 שעות, אני יודעת לפי אופי ההפרשה שהיתה זהה למהלך 5 הימים בהם השתמשתי בתכשיר.
הספור כזה:
לפני כחצי שנה טופלתי בפלגיל מקומית בשל הפרשות בבדיקה שגרתית. בן זוגי לא קבל טיפול.
לפני כ3- חודשים החלו תלונות אורנריות עם הפרשה וגנילית קבלתי טיפול מקומי באגיסטן עם הטבה סמפטומטית. (מאז ללא קיום יחסי מין)
לפני כחודש החלו שוב הפרשות (הומגני, חלביות, לא מסריחות שהובילו לתלונות אורנריות עם מעט אודם חיצוני).וחוסר נוחות וגנלית ואט אט גם תלונות אורנריות. טפלתי על דעת עצמי בקנדידה: כדור פלוקונזול אורלי וטיפול מקומי של 6 אפליקטורים.
היתה הטבה סמפטומטית, יומיים אחכ קבלתי מחזור ולאחר מכן חזרו ההפרשות והסמפטומים החריפו.
על כן נגשתי לרופאה לבצוע תרבית וגנלית (כשבוע וחצי לאחר הטפול בקנדידה).
בתרבית וגנלית נתקבלה תוצאה של תאי אפיתל מרובים ולויקוציטים. קנדידה וטרכומונס שלילי. (ידוע לי כי טרכומנוס לא אמין בבדיקה מסוג זה)
הרופאה רצתה שאנסה שטיפות חומץ אך מאחר והדגשתי בפניה כי התלונות האורניריות מחמירות, הוחלט על טיפול פומי ווגנלי במטרונדזול.
ההפרשות חזרו ואמנם חוסר הנוחות פחתה, אך עדיין יש איזושהי חוסר נוחות קלה ביותר וגנלית/אורינרית.
אז מה זה יכול להיות אם כיסינו קנדידה (תרבית וטפול), בקטראל וגניזוזיס וטרכומונס בטיפול?
אין גורמי סכון לSTD אחר.
האם עדיין את חושבת שאני צריכה לנסות פרוביוטי מקומי?
תודה רבה,
חג שמייח שיהיה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לאחר הטיפולים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012כן יכול להיות שמרוב טיפולים מקומיים הפלורה הנוררמלית התקינה הוכחדה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)