חיבור 2 קופסאות של גלולות יאז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבור 2 קופסאות של גלולות יאז
    יעל
    07/10/2012

אני בת 19 ומשתמשת בגלולות יאז כבר כמה חודשים, עקב טיסה לחול החלטתי לחבר 2 קופסאות על מנת שהמחזור לא יגיע, לאחר כמה ימים התחילו להיות לי הפרשות כמו לפני מחזור ולאחר כשבוע התחיל גם מידי פעם דם, אבל לא בכמות כמו במחזור..
    האם זה נורמאלי שזה קורה, שמעתי על התופעה של דימום בין ויסתי, בנוסף המחזור שלי לפי הגלולות אמור להגיע עוד שבוע וקצת וכרגע לא נראה באופק שהדימום עומד להיגמר, מה עושים במצב כזה? והאם כל פעם שאני אחבר קופסאות יהיה לי ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    07/10/2012

קראתי בכמה פורומים כאלה, שהרופאים המליצו להפסיק את הגלולות ולחזור לקחת במחזור שיגיע, האם מומלץ לעשות את זה? או לחכות פשוט שהדימום יתחבר למחזור ושניהם יפסקו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/10/2012

אם הדימום טורדני הפסיקי ועשי שבוע הפסקה ואז התחילי מחדש וזה יפסיק את הדימומים, אם תצרפי שוב חפיסות תראה מה קורה אם יהיו עוד פעם דימומים או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו