מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על ניתוח קיסרייעל08/10/2012
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאלה אבל לפני חודשיים עשיתי ניתוח קיסרי ראשון, לידה ראשונה הכל עבר מצוין נישאר לי צלקת לרוחב בתחתית הבטן, הצלקת הייתה ניראת מצוין וכמובן הורידו לי תפרים אחרי שישה שבועות. היום בבוקר גיליתי חור סביר בצלקת, כאילו הצלקת קצת ניפתחה עם מוגלה בפנים ודם. שמתי פלסטר ובערב שוב מוגלה. המקום היתחיל לכאוב קצת. לא עשיתי שום פעולה יוצאת דופן למה זה קרה??? ומה ההשלכטת של זה??
אני כרגע בחו"ל ואין לי שום אפשרות ללכת לרופא.
מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012יכול להיות שהיתה הצטברות של מוגלה מתחת לצלקת שפתחה פתח לניקוז. שימי משחה אנטיביוטית ופולידין. אם ההפרשות לא יעברו או שיופיע אודם מקומי או חום את חייבת לפנות לרופא מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי הרוםאה טעתה
יעל15/10/2012אכן הלכתי לרופאה והיא לא עשתה לי בדיקות ולא כחום רק זרקה מבט ואמרה שהכל בסדר. העא אמרה שזה התפרים משהו. אני עדיין מוטרדת כי כמו שאמרתי עברו חודשיים מאז הניתוח הקיסרי. האם זה הגיוני שזה ניראה ככה????
כמו כן אמרתי לה שאני לוקחת גלולות כבר שבועות (גלולות נגד הריון) ופתאום היתחיל לי מחזור ואני זוכרת שלוקחים גלולות אין מחזור רק כשמסיימים לקחת עושים הפסקה של שבעה ימים ואז אמור להיות מחזור.
בבקשה תיתנו לי סוג של תשובה או הסבר כי אני מאוד מודאגת ונימצאת בחו"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה עדיין
יעל18/10/2012XXבבבקשה היתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה עדיין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012לגבי גלולות, יכול להיות דימום תחת גלולות, אם יחזור על עצמו צריך להחליף גלולות. עשי בכל מקרה בדיקת שתן לשלול הריון.
לגבי הצלקת הניתוחית יכול להיות שדורש ניקוז ופתיחה פני שוב לרופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?