שאלה על ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על ניתוח קיסרי
    יעל
    08/10/2012

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאלה אבל לפני חודשיים עשיתי ניתוח קיסרי ראשון, לידה ראשונה הכל עבר מצוין נישאר לי צלקת לרוחב בתחתית הבטן, הצלקת הייתה ניראת מצוין וכמובן הורידו לי תפרים אחרי שישה שבועות. היום בבוקר גיליתי חור סביר בצלקת, כאילו הצלקת קצת ניפתחה עם מוגלה בפנים ודם. שמתי פלסטר ובערב שוב מוגלה. המקום היתחיל לכאוב קצת. לא עשיתי שום פעולה יוצאת דופן למה זה קרה??? ומה ההשלכטת של זה??
    אני כרגע בחו"ל ואין לי שום אפשרות ללכת לרופא.
    מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• שאלה על ניתוח קיסרי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/10/2012

יכול להיות שהיתה הצטברות של מוגלה מתחת לצלקת שפתחה פתח לניקוז. שימי משחה אנטיביוטית ופולידין. אם ההפרשות לא יעברו או שיופיע אודם מקומי או חום את חייבת לפנות לרופא מקומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניראה לי הרוםאה טעתה

יעל
    15/10/2012

אכן הלכתי לרופאה והיא לא עשתה לי בדיקות ולא כחום רק זרקה מבט ואמרה שהכל בסדר. העא אמרה שזה התפרים משהו. אני עדיין מוטרדת כי כמו שאמרתי עברו חודשיים מאז הניתוח הקיסרי. האם זה הגיוני שזה ניראה ככה????
    כמו כן אמרתי לה שאני לוקחת גלולות כבר שבועות (גלולות נגד הריון) ופתאום היתחיל לי מחזור ואני זוכרת שלוקחים גלולות אין מחזור רק כשמסיימים לקחת עושים הפסקה של שבעה ימים ואז אמור להיות מחזור.
    בבקשה תיתנו לי סוג של תשובה או הסבר כי אני מאוד מודאגת ונימצאת בחו"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה עדיין

יעל
    18/10/2012

XXבבבקשה היתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה עדיין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/10/2012

לגבי גלולות, יכול להיות דימום תחת גלולות, אם יחזור על עצמו צריך להחליף גלולות. עשי בכל מקרה בדיקת שתן לשלול הריון.
    לגבי הצלקת הניתוחית יכול להיות שדורש ניקוז ופתיחה פני שוב לרופאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו