עזרה בבחירת גלולות פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת גלולות פעם ראשונה
    סתיו
    09/10/2012

אני בת 17 עם עור רגיש שרק נוהג לי להתייבש בידיים בזמני החורף עם זה קשור ... אין לי דלקות או רגישות לדברים והכל אצלי לגמרי תקין רציתי לדעת איזה גלולות הכי כדאי לקחת ושתספרו לי עוד בקשר לגלולות אני רק יודעת שלוקחים אותן ביום הראשון של המחזור וממשיכים איתם תמיד ניראלי ... ומסוף המחזור הראשון אני כבר מוגנת ? פשוט צריכה לדעת מה הכי יתאים לי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות

שלי
    11/10/2012

תראי קיימים באמת הרבה סוגים של גלולות, אבל בגלל שאת רק בת 17 ומתחילה לקחת, יש גלולות עם מינון נמוך של הורמונים שמתאימות בעיקר לנערות, כמו פליים למשל. כך גם הסיכוי לתופעות לוואי כמעט אפסי.
    בקשר לנטילה עצמה, יש לקחת את הגלולה מהיום הראשון של המחזור ואז את ישר מוגנת, במידה ולא יש לחכות שבועיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת גלולות פעם ראשונה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/10/2012

התאמת גלולות והדרכה תעשה על ידי רופא נשים שלך בהתאם לכל הנתונים הרפואיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו