מחזור לא סדיר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר.
    אורית
    10/10/2012

שלום רב !
    ברצוני לציין שהמחזור שלי אף פעם לא היה סדיר תמיד הגיע בהפרשי זמן שונים ,שאלתי היא כזו, לאחר שנטלתי גלולות במשך שנה,הפסקתי את לקיחת הגלולות ב19.8.12
    קיבלתי את המחזור ב24.8.12,אחרי המחזור הזה קיימנו יחסים במטרה להיכנס להריון,אך קיבלתי מחזור בתאריך 26.9.12 הוא הסתיים כעבור שבוע בתאריך 2.10.12.
    אחרי פחות משבוע קיבלתי שוב מחזור ב7.10.12 דבר שמעולם לא קרה לי גם לפני התקופה שלקחתי גלולות.
    רציתי לשאול:1. האם זה הגיוני שאסיים מחזור ואחרי פחות משבוע שוב אקבל?
    ועוד שאלה : 2.כאשר הייתי אצל רופאת משפחה והסברתי לה את העניין היא אמרה שאבצע בדיקת הריון,אך האם זה הגיוני שאני בהריון,למרות שקיבלתי פעמיים כבר מחזור?.?.
    ו3. מכיוון שהמחזור שלי לא סדיר במיוחד עכשיו שהוא הגיע בהפרש של פחות משבוע מהסיום שלו איך אדע את תאריך הביוץ.?

אשמח אם תוכל לעזור לי ולהנחות אותי
    המון תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר.

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/10/2012

כל דימום חריג יכול להצביע על הריון ולכן עשי בדיקה כמו שהנחתה אותך הרופאה.
    אי אפשר לדעת מתי הביוץ כשהמחזורים לא סדירים. פני לבדיקת רופא נשים לברור ולטיפול בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך. שאלה לתגובתך

אורית
    11/10/2012

ביצעתי בדיקת הריון ויצא שלילי,התור לרופאה שלי הוא רק עוד שבוע הדימום עדיין לא פסק האם את חושבת שזה משהו שצריך דחיפות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו