מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחררטטי ... הריון ?ליאת11/10/2012
לפני שבוע וחצי לקחתי פוסטינור...
ולפני שבוע וחצי הרגשתי אתצ ההתראות של לפני המחזור ( כאבי חזה.. וכאביי בטן כאלה ליפעמיים ..לחצות כאלה)
אתמול קיימתי יחסיי מין לא מוגנים אבל באחריי זה התחרטטי ואמרתי שאני לא מוכנה בלי ..
החבר שלי הבין שעשינו את זה רק מתוך חרמנות וללא מחשבה על מה שאנחנו עושים
בכל מיקרה, אף אחד מאיתנו לא גמר פשוט הפסקנו את זה וזהו
עכשיו רציתי לישאול .. האם יש מצב שהופרשו טיפות אהבה?
מזה אני ממש מפחדת שזה יכול עכשיו לשבש לי את כל התהליך של הפוסטינור והמחזור ושזה יכול להכניס אותי להריון?..
מה לעשות ?. לקחת שוב פוסטינור? ... זה יכול ממש ליפגוע בי כי אני בת 17 ואני בתת משקל
תאמרו לי מה לעשות .. לקחות למחזור או לקחת את הגלולה הזאת..
אבל אם אני לפני מחזור זה יכול להכניס אותי להריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחררטטי ... הריון ? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/10/2012אין ספק: קחי גלולה. זה לא מסכן אותך ומונע סיכון להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי קרה
שני11/10/2012שנקרע הקונדום באמצע ולא ידעתי מה לעשות עד שהלכתי לבית מרקחת והרוקח המליץ לי על נורלבו (שזה כמו פוסטינור אבל עולה חצי מפוסטינור) ושאלתי אותו על הגלולה עצמה אם היא מסוכנת ומה היא עושה והוא ממש הסביר לי שאין סיכון בלקחת אותה וגם לא לטווח הרחוק. אני ממליצה לך. ובלי שום קשר למה שלא תלכי לרופא נשים שיתן לך מרשם לגלולות? אני עשיתי את זה אחרי המקרה, לא לוקחת סיכונים יותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?