התחררטטי ... הריון ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחררטטי ... הריון ?
    ליאת
    11/10/2012

לפני שבוע וחצי לקחתי פוסטינור...
    ולפני שבוע וחצי הרגשתי אתצ ההתראות של לפני המחזור ( כאבי חזה.. וכאביי בטן כאלה ליפעמיים ..לחצות כאלה)
    אתמול קיימתי יחסיי מין לא מוגנים אבל באחריי זה התחרטטי ואמרתי שאני לא מוכנה בלי ..
    החבר שלי הבין שעשינו את זה רק מתוך חרמנות וללא מחשבה על מה שאנחנו עושים
    בכל מיקרה, אף אחד מאיתנו לא גמר פשוט הפסקנו את זה וזהו
    עכשיו רציתי לישאול .. האם יש מצב שהופרשו טיפות אהבה?
    מזה אני ממש מפחדת שזה יכול עכשיו לשבש לי את כל התהליך של הפוסטינור והמחזור ושזה יכול להכניס אותי להריון?..
    מה לעשות ?. לקחת שוב פוסטינור? ... זה יכול ממש ליפגוע בי כי אני בת 17 ואני בתת משקל
    תאמרו לי מה לעשות .. לקחות למחזור או לקחת את הגלולה הזאת..
    אבל אם אני לפני מחזור זה יכול להכניס אותי להריון ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחררטטי ... הריון ?

הוספת תגובה

• התחררטטי ... הריון ? - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    11/10/2012

אין ספק: קחי גלולה. זה לא מסכן אותך ומונע סיכון להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי קרה

שני
    11/10/2012

שנקרע הקונדום באמצע ולא ידעתי מה לעשות עד שהלכתי לבית מרקחת והרוקח המליץ לי על נורלבו (שזה כמו פוסטינור אבל עולה חצי מפוסטינור) ושאלתי אותו על הגלולה עצמה אם היא מסוכנת ומה היא עושה והוא ממש הסביר לי שאין סיכון בלקחת אותה וגם לא לטווח הרחוק. אני ממליצה לך. ובלי שום קשר למה שלא תלכי לרופא נשים שיתן לך מרשם לגלולות? אני עשיתי את זה אחרי המקרה, לא לוקחת סיכונים יותר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו