גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    עדן
    12/10/2012

שלום יש לי שאלה הבנתי ששימוש בגללות מטפל בשיעור יתר
    הלכתי לרופאת נשים וביקשתי ממנהגלולות כדי לטפל אך ורק בשיעור יתר וגם בפצעי בגרות
    אני יודעת שאסור לפספס יום ולהקפיד לקחת באותו שעה כי אם לא יכול להיות דימומים הרופאה אמרה לי שלא אראה ישר תוצאות רק לאחר חצי שנה השאלה שלי אם אני לוקחת ועברחצי שנה איך אני מפסיקה לקחת את התרופה לא יהו לי דימומים.?
    האם מומלץ לקחת בשביל שיעור יתר ופצעי בגרות זה עוזר?ואיזה תופעות לוואי יש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/10/2012

יש גלולות מההתוויה שלהן היא רק פצעי בגרות ולכן הן מהוות טיפול רק לפצעי הבגרות. אם רופאי עור המליצו לך על הגלולות כטיפול התחילי לקחת כי זה טיפול יעיגם לפצעי הבגרות ושיעור יתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשרר לתגובה בבקשה תתיחסיי

עדן
    14/10/2012

רופאת הנשים הביאה לי גלולות דיאנה לטיפול בשיעור יתר השאלה אם זה עוזר היא המליצה לי לקחת 6 חודשים השאלה איך אחרי 6 חודשים אני מפסיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו