גלולות "בטוחות"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות "בטוחות"
    עמית
    12/10/2012

היי אני 4 חודשים לאחר לידה 2 ובביקור ביקורת ביקשתי מהרופאה שתיתן לי מרשם לגלולות והיא מיד הציעה לי את היאז מבלי להסביר לי על תופעות הלוואי ועל המחקרים המראים קשר לקרישיות בעקבות השימוש. שאלתי היא האם גלולת המינס טובה אף היא ונקשרת פחות עם קרישיות? התחלתי כבר ליטול את היאז, לקחתי עד כה 2 כדורים מה עליי לעשות עתה -האם להמשיך וליטול עד סוף החודש להגנה? האם להפסיק ולחכות למחזור החדש? האם זה בסדר להתחיל עם סוג אחד וחודש לאחר מכן להתחיל בשני? ברגע ששמעתי על המחקרים נבהלתי נורא ובעלי מפחד שאשמיך ואטול אותן

תודה אנא אודה למענה זה מאוד חשוב לי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות "בטוחות"

הוספת תגובה

• גלולות "בטוחות" - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/10/2012

יאז היא גלולה מצוינת ובכלל לא הוכח במחקרים רפואיים שיש לה קשר לקרישיות יתר המשיכי לקחת אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

שיראל
    14/10/2012

אני גם זוכרת שהיו השנה כל מיני כתבות על זה שיאז עלולות לגרום לקרישת דם, אני אישית לא הייתי לוקחת סיכון, יש כל כך הרבה סוגים אחרים של גלולות..
    את רק בהתחלה, הייתי מציעה לך לחזור לרופא ולבקש שיחליף לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו