שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    דנה
    14/10/2012

היי,לפני כחודש נטלתי פוסטינור,לאחר כשבוע התתחלתי בדיוק את הגלולות ביום הראשון של המחזור לפי ההוראות של הרופא (גלולות מינס)
    הדימום-המחזור נמשך כחמישה ימים ואז נפסק ליומיים,אבל אז המשיך הדימום והפעם כבד הרבה יותר והוא נמשך כבר כשבועים!
    הבעיה שלקבוע תור אצל רופא נשים דורשת תור מראש של כשבועיים במקרה הטוב אם לא שלושה עד חודש..
    ובינתיים אני לא יודעת מה לעשות?הבנתי שזו תופעת לוואי שדורשת פניה לרופא..אך מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/10/2012

המשיכי את הגלולות כסדרןוהמתיני חלתור לרופא נשים, דגימוםחריג יכול לקרות בחודשיים הראשונים לגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יכול להיות

רינת
    14/10/2012

גם תופעת לוואי של הפוסטינור ויכול להיות גם של הגלולות...אני לפני כמה חודשים לקחתי נורלבו והיה לי דימום חזק שנמשך קרוב לשבועיים, רופא אמר לי שזו אחת מתופעות הלוואי של הגלולה....תראי אני לא יודעת אם זה אותו מקרה כמו שלך אבל הגיוני שזו תופעת הלוואי...בכל מקרה תלכי להבדק אצל הרופא, אולי עד שתגיעי לשם יגמר כבר המחזור :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו