דלקת ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ברחם
    שירן
    15/10/2012

שלום
    עברתי שתי לידות שתיהן בניתוח קיסרי.
    שלושה ימים אחרי הלידה פיתחתי חום שירד עם אנטיביוטיקה אך לא ידעו למה החום (התרביות הלכו לאיבוד)
    שלושה חודשים אחרי הלידה החלו לי כאבים חזקים באזור ובאולטרסאונד גילו שיש לי דלקת ברחם סביב התפרים שלא נמסו וכי התפירה היתה על צלקת קודמת בלי שהוצאה ויש התעבות סביב התפרים
    כירורג שראה אותי אמר שהדרך היחידה היא לנתח שוב ולהוציא את הצלקת והתפרים אבל אם רותה עוד הריון בעתיד עדיף לקחת אנטיביוטיקה כל פעם שתהיה דלקת ולנתח רק בהריון הבא.
    מאז לא חזרה לי הדלקת אם כי לעיתים אני מרגישה כאב עמום או לחץ (אבל למען האמת לא יודעת אם זה פסיכולוגי או פיזיולוגי או בכלל מהרחם)
    בחודשים הקרובים אני רוצה להרות שוב, הלכתי ליעוץ אצל שני רופאי נשים האחת אמרה לי להסתפק בילדים שיש לי?! והשני אמר שאין דבר כזה תפרים שלא נמסים והרחם בטח תקין ולא רואה מניעה להריון
    השאלה אם אני צריכה לעשות בדיקה לפני ואם כן איזו?
    האם הרחם יכול להקרע בזמן הריון ? או שתהיה דלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ברחם

הוספת תגובה

• דלקת ברחם - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    16/10/2012

קשה לנבא כיצד הרחם יחזיק את ההריון הבא ובאם תהיה דלקת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו