מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת ברחםשירן15/10/2012
שלום
עברתי שתי לידות שתיהן בניתוח קיסרי.
שלושה ימים אחרי הלידה פיתחתי חום שירד עם אנטיביוטיקה אך לא ידעו למה החום (התרביות הלכו לאיבוד)
שלושה חודשים אחרי הלידה החלו לי כאבים חזקים באזור ובאולטרסאונד גילו שיש לי דלקת ברחם סביב התפרים שלא נמסו וכי התפירה היתה על צלקת קודמת בלי שהוצאה ויש התעבות סביב התפרים
כירורג שראה אותי אמר שהדרך היחידה היא לנתח שוב ולהוציא את הצלקת והתפרים אבל אם רותה עוד הריון בעתיד עדיף לקחת אנטיביוטיקה כל פעם שתהיה דלקת ולנתח רק בהריון הבא.
מאז לא חזרה לי הדלקת אם כי לעיתים אני מרגישה כאב עמום או לחץ (אבל למען האמת לא יודעת אם זה פסיכולוגי או פיזיולוגי או בכלל מהרחם)
בחודשים הקרובים אני רוצה להרות שוב, הלכתי ליעוץ אצל שני רופאי נשים האחת אמרה לי להסתפק בילדים שיש לי?! והשני אמר שאין דבר כזה תפרים שלא נמסים והרחם בטח תקין ולא רואה מניעה להריון
השאלה אם אני צריכה לעשות בדיקה לפני ואם כן איזו?
האם הרחם יכול להקרע בזמן הריון ? או שתהיה דלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ברחם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012קשה לנבא כיצד הרחם יחזיק את ההריון הבא ובאם תהיה דלקת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?