צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    שירה
    19/10/2012

שלום, היום הייתי אמורה לקבל מחזור ומאחר שאצלי זה כמו שעון , אני מודאגת. המחזור בדרך כלל מגיע על הבוקר ביום שאני צריכה לקבל. עכשיו כבר ערב והוא עדיין לא הגיע.
    קיימתי יחסים בחודש האחרון ללא אמצעים, אך נזהרנו והוא גמר בחוץ (אני יודעת שזה לא ממש תחליף לאמצעים) אני לא לוקחת גלולות ואני אמורה להתחיל עכשיו במחזור הקרוב אבל הוא לא מגיע.
    חשוב לי לציין שנבדקתי אצל רופא נשים והוא אבחן קנדידה ונתן לי טיפול בנרות גינו-דקטארין 3 למשך 3 ימים. התחלתי את הטיפול שלשום והיום אני לוקחת את הנר השלישי. יכול להיות שהעיכוב במחזור קשור איכשהו לפטריה או לנרות? התחלתי את הטיפול יומיים לפני תאריך הווסת .
    אני די בלחץ מהריון אפשרי. וכנראה שמחר אני אבצע בדיקה.
    לגבי בדיקת ההריון הביתית: אני משתמשת בנרות לפני השינה ובבוקר חלק מהחומר דולף החוצה בזמן שאני מטילה שתן. מחר אני רוצה לבצע את הבדיקה, האם החומר של הנרות יכול להשפיע על הבדיקה אם בטעות הוא יגע בה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    19/10/2012

לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו