התחלת נטילת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת נטילת גלולות
    דפנה
    21/10/2012

שלום, אני בת 22, בתולה. עם בן זוג קבוע ורוצים להתחיל לקיים יחסי מין. עד לפני כשנה נטלתי גלולות פרוגילטון כי לא קיבלתי מחזור בערך כשנה.. בגלל תת משקל (יש לציין שכל הבדיקות כולל ההורמונליות שעשיתי הראו שהכל תקין...). הגלולות עזרו וקיבלתי מחזור (מדומה לפי מה שאני יודעת..) באוגוסט הפסקתי איתן.. ספטמבר ואוקטובר קיבלתי מחזור טבעי, ללא שום שימוש בגלולות..ויש לציין שהמשקל שלי נשאר אותו המשקל.. קבעתי תור לרופא נשים כדי לקבל מרשם לגלולות למניעת הריון.. השאלה שלי היא כזאת- האם הגלולות מתחילות להשפיע מהגלולה הראשונה או רק לאחר גמר כל החפיסה? ובנוסף, האם אני חייבת להתחיל לקחת את הגלולה הראשונה באמת רק ביום הראשון שאקבל שוב מחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת נטילת גלולות

הוספת תגובה

• התחלת גלולות

שיראל
    21/10/2012

אני גם התחלתי לא מזמן עם גלולות פמינט, אבל לדעתי זה עובד אותו דבר בכל הגלולות, צריך לקחת את הגלולה ביום הראשון של המחזור, אצלי הרופא אמר שאהיה מוגנת מהתחלה אם זה מה שאעשה, אם יש לך ספק פשוט חכי שבוע שבועיים ואז תדעי שאת מוגנת בוודאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת נטילת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/10/2012

התחילי את הגלולות ביום הראשון של המחזור ואז את מוגנת מיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, שאלה נוספת

דפנה
    21/10/2012

במידה והמחזור לא יגיע באופן סדיר, כלומר בערך אחרי חודש.. ואני אתחיל לקחת את הגלולות .. זה לא יהיה יעיל במניעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה, תודה

דפנה
    24/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו