אין מחזור בשבוע ההפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מחזור בשבוע ההפסקה
    מיטל
    04/11/2012

שלום....אשמח מאוד לתשובה מהירה.
    אני כרגע בשבוע הפסקה בין חבילת גלולות לשניה שבו אני אמורה לקבל מחזור אבל טרם קיבלתי. (היום יום ראשון, אני בדרך כלל מקבלת תמיד בימי שישי או גג בשבת)
    כבר שנים שאני לוקחת גלולות ואף פעם לא קרה לי דבר כזה.
    חשוב לציין שלא קיימתי יחסי מין בחודשיים האחרונים.
    ועוד משהו: החודש נטלתי אנטיביוטיקה (לא יודעת אם זה קשור אבל רציתי לציין בכל זאת).

למה זה קורה? אם אני לא אקבל עד סוף שבוע ההפסקה, להמשיך לקחת את החפיסה החדשה כרגיל ?
    ואם אני אקבל וביום שאני צריכה להתחיל חפיסה חדשה המחזור עוד לא הסתיים, בכל זאת להתחיל כרגיל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין מחזור בשבוע ההפסקה

הוספת תגובה

• אין מחזור בשבוע ההפסקה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    04/11/2012

זוהי תופעת לוואי שכיחה של נטילת גלולות ממושכת. אם את בטוחה שאינך בהריון אין דאגה הכל יסתדר ואין בכך נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיטל
    04/11/2012

ד"ר תודה רבה על התשובה......אני לא דואגת
    אבל חשוב לי לדעת............ אם אני לא אקבל עד יום רביעי (שזה היום שאני צריכה להתחיל את החפיסה החדשה) אז לקחת כרגיל ?
    ואם אני כן אקבל וביום רביעי עדיין אהיה במחזור......עדיין להתחיל כרגיל את החפיסה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

מיטל
    07/11/2012

היי אשמח לקבל תשובה...
    היום אני צריכה להמשיך עם הגלולות וקיבלתי ביום שני. האם להמשיך לקחת כרגיל כמו תמיד או לחכות שהמחזור יסתיים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו