גרימת ביוץ על ידי Primolut-Nor

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרימת ביוץ על ידי Primolut-Nor
    נטלי
    07/11/2012

ד"ר שלום.
    אני ובעלי מתכננים הריון. אני בת 24 והווסת אצלי אינה סדירה, פעם אחרי 30 יום פעם אחרי 53 פעם 40 ... קשה מאוד לאתר מאיזה ימים יש ביוץ. הווסת האחרונה התחילה ב22 באוקטובר ,אחרי הוסת השתמשתי בטסטים כדי לבדוק האם יש ביוץ ..לפי טסטים עדיין לא הייה ...היום פניתי לרופא שלי והיא נתנה לי תרופה לגרימת הביוץ לפי מה שהיא אמרה Primolut-Nor, ואמרה לי שהחודש הביוץ לא הייה עוד ובכלל אני כבר אירתי החודש ושאני אתחיל מהיום לקחת תרופה, האם מה שרופא אמרה לי זה אובייקטיבי והאם התרופה באמת יכולה לעזור להכנס להריון?
    תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרימת ביוץ על ידי Primolut-Nor

הוספת תגובה

• Primolut-Nor

נטלי
    07/11/2012

ועוד שאלה נוספת, יש לי נטיה להשמנה ולפי מה שהבנתי התרופה Primolut-Mor היא הורמונלית והרבה בנות מתלוננות על עליה במשקל אחרי נטילה של התרופה זאת האם זה נכון? לקחתי היום בבוקר כבר כדור אחר ומרוב ההתלבטויות מצטערת על זה,ולא יודעת האם כדי לי להמשיך ולקחת גם בערב או שלא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו