גלולות - האם אני מוגנת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות - האם אני מוגנת?
    טוניה
    09/11/2012

שלום רב,
    נטלתי גלולות מסוג יאז במשך שנה והפסקתי לפני 3 חודשים, ורציתי לחזור ליטול מחדש בוסת הקרובה, הייתי אמורה לקבל וסת החודש לפני יותר משבוע אך מסיבות שאינני יודעת (ביצעתי 2 בדיקות היריון והיו שליליות והיו לי כאבי מחזור) המחזור התעכב. לאחר התייעצות עם גניקולוג הוא המליץ להתחיל ליטול את הגלולות גם ללא וסת, מאחר ואינני בהיריון, ושאהיה מוגנת לאחר כמחצית החפיסה. נטלתי את הגלולה הראשונה אתמול וכשעתיים אחרי נטילתה החלו לי הפרשות בהירות מאוד שנראו כמו תחילת וסת, ובלילה התחזקו מעט להיות דימום קל מאוד בצבע אדום, היום לפני נטילת הגלולה השנייה במהלך כל היום היו לי הפרשות בצבע חום שנראו כמו סיום הוסת שלי בחודש רגיל. רציתי לדעת - האם היה מדובר במחזור קצר מאוד ושבמקרה נטלתי גלולה בתחילתו, והאם אהיה מוגנת כבר מתחילת החפיסה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות - האם אני מוגנת?

הוספת תגובה

• אשמח להתייחסותכם, תודה!

טוניה
    10/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - האם אני מוגנת? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/11/2012

מאחר ואי אפשר לדעת מה זה הדימום הזה עי כפי שהדריך אותך הרופא שלך והוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו