גלולה, קלקול קיבה, זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולה, קלקול קיבה, זרע
    הדס
    11/11/2012

שלום רב,
    אני נוטלת גלולות מינס כבר חמש. כמו בכל הגלולות גם על המינס חל חוק שאם יש קלקול קיבה (שלשול) אז אני נחשבת לא מוגנת. בחמש השנים שאני נוטלת את הגלולה, לא היה יום ששכחתי לקחת. יש לי בן זוג קבוע כבר כמה שנים.
    יש לי שתי שאלות.
    1. אם יש קלקול קיבה, לכמה זמן אני מפסיקה להיות מוגנת? הכוונה תוך כמה זמן המינס שוב יתחיל להשפיע ולהגן?
    2. אתמול קיימתי יחסי מין בערב, היום היה לי קלקול קיבה (לא משהו רציני, פעם אחת),
    ידוע לי שהזרע יכול לחיות בתוך גוף של אישה כ-48 שעות. (מיד אחרי הגמירה של בן זוגי, התיישבתי על המגבת וחיכיתי שהפליטה תזרום בחזרה למטה לתוך המגבת).
    השאלה היא כזאת, אם אתמול קיימתי יחסי מין והיום היה לי קלקול קיבה, זה אומר שאני לא מוגנת נכון לעכשיו..אז מה בעצם קורה עם הזרע? אם הוא עדיין בתוכי אז הוא יכול איכשהו להיקלט בתוך הביצית?

תודה ענקית מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולה, קלקול קיבה, זרע

הוספת תגובה

• גלולה, קלקול קיבה, זרע - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    11/11/2012

בתקופה של אותו חודש ההגנה של הגלולות יכולה להפגם ועל כן רצוי להשתמש באמצעי מניעה נוסף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה+תגובה

הדס
    11/11/2012

תודה על התגובה!
    אבל מה שמדאיג בתשובה הזאת שבעצם יחד עם לקיחת הגלולות תמיד צריך להשתמש גם באמצעי הגנה.
    כי קלקול קיבה קורה יותר מפעם אחת בחודש אצל רוב האנשים וגם אצלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו