בעיות עם התקנים תוך רחמיים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם התקנים תוך רחמיים...
    שלהבת
    12/11/2012

שלום, בעבר רופא הנשים שלי התקין לי את "המירנה" ובמשך שנה לא הייתי נקייה...מאז ומתמיד היו לי בעיות הורמונליות (שחלות פולטציסטיות)הוצאתי את ההתקן חזרתי לגלולות (מינס) אשר גרמו לי לפני ובמשך המחזור לכאבי ראש קשים. ביום שישי האחרון התקין לי הרופא התקן בשם "נובה טי" וכבר ביום ראשון רצתי אליו שוב להוציא אותו מכיוון שחשתי רע כאבי בטן עזים וסחרחורות ולאחר שההתקן הוסר הרגשתי טוב יותר אך אני מדממת בלי הפסקה. ראשית אודה לתשובתכם , האם ישנן נשים כמוני שהגוף שלהן לא מקבל את ההתקנים התוך רחמיים? והאם המקרה שלי הוא נורמלי? במקרה שאמשיך עם גלולות הייתי שמחה להמלצה על גלולה שתצמצמם את כול התופעות לוואי במיוחד את כאבי הראש הבלתי פוסקים לפני ובזמן המחזור. אציין כי באופן כללי אני בריאה ללא מצבים של כאבי ראש.
    תודה בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות עם התקנים תוך רחמיים... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/11/2012

יש נשים שלא מגיבות טוב להתקנים.
    לגבי התאמת גלולות כדאי להתיעץ עם רופא הנשים שלך
    כדי למנוע כאבי ראש בזמן מחזור כדאי לקחת גלולות ברצף מהלי לעשות הפסקות. וכדי למנוע כיתומיםודימומים לא סדירים בזמן המחזור לקחת גלולות עם כמות הורמונים קצת יותר גבוהה ממינס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו