שימוש בנרות דלאצין+נרות אגיסטן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בנרות דלאצין+נרות אגיסטן.
    מיכל
    12/11/2012

שמי מיכל ואני בת 27,לפני כשש וחצי שנים אובחן אצלי בשד פיברו דה נומה ויש לי עבר משפחתי של סרטן השד.הרופא הבהיר לי שאסור לי ליטול גלולות.כיום אני נמצאת במערכת יחסים קבועה והוא הגבר הראשון שאני שוכבת איתו ללא קונדום.בסוף חודש אוקטובר שכבנו ביומיים האחרונים של המחזור שבהם הדימום חלש מאוד.מייד לאחר מכן הופיע אצלי ריח לא נעים ואפילו דיי חריף למטה.תוצאות הבדיקות שעשיתי גילו שיש לי סטרפטקוקוס מקבוצה בי וקנדידה שלילי.הלכתי לרופאת נשים היא ביצעה משטח (תוצאות יהיו רק ביום חמישי) ועשתה בדיקה פולשנית-תרבית ואמרה לי שאני בתקופת ביוץ ולמרות שהבדיקות הראו שאין פיטריה-היא חושדת שיש.קיבלתי מרשם של נרות דלאצין לשלושה ימים,לאחר מכן נרות אגיסטן לשלשוה ימים ומייד לאחר המחזור(אמורה לקבל ב 18 לחודש) לקחת שוב שלושה נרות אגיסטן.חוץ מהריח שהציק לי המקום לא כאב,צרב או גירד.
    אשמח להבהרה לגבי מצבי כי הרופא לא נתנה לי הכוונה מדוייקת ממה זה נגרם ואיך.
    אשמח גם להסבר קצת על תקופת הביוץ(נכון לעכשיו אני לא רוצה להיכנס להריון וכאמור קונדום עלול להיקרע ולא להבטיח ביטחון במאה אחוז)המחזור החודשי שלי מופיע כל 24 יום.

מצטערת על המגילה,אבל אני חרדה למצבי-מעולם לא התמודדתי עם דבר כזה (וחוץ מזה שכל עניין הסקס קצת חסר לי כי רק לאחרונה התחלתי)
    בברכה מיכל :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בנרות דלאצין+נרות אגיסטן. - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    13/11/2012

מה השאלה?
    הטיפול עם דלצין ואגיסטן לא מוכר בספרות. מה האבחנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו