מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    לורן
    13/11/2012

היי אני בת 26,קיבלתי מחזור ב10\31 ועכשיו שוב לאחר 13 ימים(11\13) המחזור שלי בדרך כלל סדיר,וזו פעם ראשונה שיוצא לי לקבל מחזור בהפרש כזה.יש סיבה לחשוש? אני לא נוטלת גלולות,ולא קיימתי יחסי מין בתקופה האחרונה. האם יכול להיות לזה קשר ללחץ נפשי?או קשר לאיזשהי פעילות גופנית שיכולה לגרום למחזור להקדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• תיקון והמשך לשאלה

לורן
    15/11/2012

מסתבר שזה לא בדיוק מחזור..זה היה דימום קל שלא המשיך.מה הסיבה שיכולה להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון והמשך לשאלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/11/2012

בהחלט יכול להיות מתח נפשי אבל פני לבדיקת רופא נשים לשלילת סיבות אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר

שלי
    15/11/2012

זה בהחלט נורמלי, גם לי זה קורה לפעמים שבגלל מתח או לחץ המחזור שלי מתעכב או מקדים, תעקבי אחרי זה ואם זה ממשיך תפני לרופא, יש גלולות שיכולות להסדיר את המחזור, אני לקחתי תקופה פמינט והמחזור חזר להיות סדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו