פטרייה שחוזרת הרבה פעמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה שחוזרת הרבה פעמים
    דנה
    23/11/2012

שלום,
    לעיתים קרובות יש לי פטרייה בנרתיק, לפני חודשים היו פתיתים לבנים יבשים בנרתיק, ועכשו חודש אחרי טיפול יש הפרשה לבנה על התחתון עצמו.שאני מנסה לגרד מהתחתון יש אבקה לבנה.
    אני כרגע בחו"ל אך יש לי טבליות של קלוטרי 200 מ"ג של חברת טבע ל- 3 ימים.
    העניין הוא שכל הזמן הרופאה שלי נתתה לי את הטיפול הזה כשהיה פטרייה. אך ראיתי כי הטבליה מכילה לקטוז ואני רגישה ללקטוז.למרות שהשתמשתי בקלומטרי מס' פעמים בעבר.
    השאלה שלי היא כשאני מחדירה את המוליך לעיתים קרובות שורף לי בהתחלה ולא נעים ממש לא ושאני ממשיכה להחדיר זה חלק ובסדר ורק כשאני מנסה להחדיר את המוליך ככל שניתן אני לא יכולה כאילו יש שם משהו שעוצר וכואב לי בבטן התחתונה, ויש 2 ס"מ בחוץ. אני נשואה ומשתמשת רק בקונדום ואני לא בהריון, ולעיתים קרובות אני מרגישה כך שאני מחדירה מוליך על טבליה וגינלית התהליך לא נעים כלל, ש טיפול אחר?
    שאלה נוספת אחרונה בבקשה: שאני לקראת סיום יום יומים אחרונים מחזור הדם ניראה על תחבושת כגבשישים יבשים של דם שאפשר לנער מהתחתון. למה זה כך? ומרות שאני רואה את זה תקופה ארוכה יחסית לא חשבתי שיש בזה בעיה.
    אך אני מבררת
    תודה מראש על הסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה שחוזרת הרבה פעמים

הוספת תגובה

• פטרייה שחוזרת הרבה פעמים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/11/2012

את יכולה להשתמש בנרות של קלוטרי שיש לך אם את בחו"ל ואין לך רופא נשים קרוב
    או לחילופין אם אין גרד ורק הפרשה קני נרות או קפסולות לנרתיק של פרוביוטיקה והחדירי כל לילה למשך כשבוע
    כשאת מרגישה כאבי בטן בהחדרה עמוקה סימן שהגעת לסוף הנרתיק אין צורך להגיע כל כך עמוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו