פיספוס גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיספוס גלולה
    ל.
    25/11/2012

חברה שלי לוקחת גלולות כבר קצת יותר משנה.
    כרגע היא נמצאת בגלולה העשירית של החפיסה הנוכחית. בכל יום חברתי לוקחת את הגלולה בשעה 22:00. ביום חמישי חברה שלי לקחת את הגלולה בשעה 00:00 וקיימנו יחסי מין בשישי בבוקר.
    ביום שישי בערב חברה שלי שכחה לקחת את הגלולה בזמן ולקחה אותה רק ב 11:00 בבוקר של יום שבת.
    האם יש סכנה משום שעברו יותר מ12 שעות מהשעה הרגילה בה היא לוקחת את הגלולה או שזה בסדר כי עברו פחות מ12 שעות מאז הגלולה האחרונה או בכלל כי זה לקראת סוף הגלולה?

וד"א שאלה נוספת: האם באמת קיים דבר כזה שמומלץ לאחר מספר חודשים או שנים להפסיק לקחת גלולות ואם כן האם אחרי הפסקה מסויימת ניתן לקחת שוב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיספוס גלולה

הוספת תגובה

• פיספוס גלולה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    25/11/2012

איחרו במספפר שעות חד פעמי לא אמור להוות בעייה ולהשפיע על האפקט המגן של הגלולוה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם

ל.
    25/11/2012

גם אם מדובר באיחור של 13 שעות? בסוף אותו יום של קיום יחסי מין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנה מהריון גלולות

מלי
    26/11/2012

העניין הוא פשוט- אם עברו יותר מ12 שעות מהגלולה האחרונה שנלקחה היא לא מוגנת ויש להשתמש באמצעי מניעה נוסף
    אם לא עברו אתם מוגנים ...
    לי בהתחלה היה גם קשה לקחת גלולות בלי לשכוח או להבין מתי אהיה מוגנת אבל בחודשים האחרונים מאז שנרשמתי למזכירונט אני לא שוכחת כי אני מקבלת סמס באותה שעה שגם מרגיל אותי לסדר הזה (בחינם לגלולות שלי פמינט) ואז נחסכות הרבה צרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו