רחם גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחם גדול
    אלכס
    28/11/2012

שלום, היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד בהקשר אחר לגמרי והבודקת הבחינה במקרה שהרחם שלי גדול. אני ארבעה וחצי חודשים אחרי הלידה, עברתי בדיקה אחרי משכב הלידה, הרופא שבדק אותי עשה את זה בתוך כמה שניות ומיהר להודיע לי שהכל בסדר. הרגשתי שהוא זילזל.
    האם זאת תופעה מוכרת? האם הייתה כאן רשלנות רפואית? האם הרחם שלי עלול להיפגע? זה דחוף או שיכול לחכות? התור הכי קרוב לרופא נשים שמצאתי הוא בעוד שבועיים ולכן אני מתייעצת בכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רחם גדול

הוספת תגובה

• רחם גדול - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/11/2012

יש סיבות רבות לרחם מוגדל. יכול להיות שגדל במהלך החודשים האחרונים גם כן
    את בהיחלט יכולה לחכות לעוד שבועיים עד לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אלכס
    09/12/2012

התור עוד כמה ימים אבל רציתי לשאול בכל זאת,לפעמים כשאני נושמת אני מרגישה איזשהו איבר נוגע בצלעות, האם ייתכן שזה הרחם והוא עדיין כל כך גדול? הבנתי שהוא צריך לחזור אחרי 6 שבועות לגודל הטבעי! והבטן שלי עדיין מאד בולטת.
    סתם לידע כללי, מאיזה סיבות הרחם יכול להתכווץ והאם זה יכול להצביע על סיכון בהריון עתידי או משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו