שינויים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בגוף
    שי לי
    29/11/2012

שלום
    עברו 48 יום מהוסת האחרונה שלי.. אין לי סימני הריון ועשיתי לפני יומיים בערב בדיקת הריון והתשובה יצאה שלילית..
    בימים האחרונים הבחנתי באבקה על החולצה באיזור הפיטמות ועקבתי אחרי זה ואני מגלה שכנראה הפיטמות שלי מפרישות משהו כי יש לי אבקה וכדוריות קטנות שכשאני מועכת אותן בין האצבעות זה הופך למשחתי.. אני לא יודעת מה קורה איתי ואני לא לוקחת כדורים וגלולות אבל לא מגיעה לי הוסת ואני כנראה לא בהריון אז מה יכול להיות.??
    תודה על תשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בגוף

הוספת תגובה

• שינויים בגוף

הילית
    30/11/2012

ייתכן ויש לך הפרשה של פרולקטין (הורמון ההנקה וחלב האם) בגוף וזה פשר ההפרשה מהפיטמה ואם כן זו יכולה להיות הסיבה שאת לא מקבלת מחזור.מסיבה כלשהיא הגוף חושב שאת בהריון...בקיצור ללכת לבדוק את ההפרשה אצל גניקולוג ולראות לאן מתקדמים משם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בגוף - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/11/2012

גשי להבדק אצל רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו