גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    אנונימית
    01/12/2012

שלום אני בת 16 ומשתמשת בגלולות כבר 4 חודשים (מחזור לא סדיר), שמעתי שגלולות עוצרות גדילה בגובה, זה נכון? והאם הן גם עוצרות את התפתחות החזה? (יש לי חזה קטן מאוד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/12/2012

הגלולות לא עוצרות התפתחות חזה ולא משפיעות משמעותית על גדילה מאחר והשלמת את ההתפתחות המינית שלך ברגע שקבלת מחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אנונימית
    04/12/2012

תודה רבה על התשובה! אבל לא הבנתי למה הייתה הכוונה בחלק השני, אני אמשיך לגבוה גם אם אני יטול גלולות נכון? ומה הקשר בין ההתפתחות המינית לגובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות לא פוגעות בגובה

נועה
    05/12/2012

אני בת 18 ולוקחת גלולות פליים כבר מגיל 16 וחצי בערך, ומאז המשכתי לגבוה, זה סתם מיתוסים ושטויות שאנשים אוהבים לומר בלי לדעת באמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו