מה זה אמור להיות ומה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אמור להיות ומה עושים?
    ת.
    02/12/2012

אני בת 38.בחודשים האחרונים יש לי תופעה מוזרה.כמה ימים אחרי הביוץ מופיעים לי כתמים קלים של דימום חום על התחתונית ולפעמים גם בניגוב הפות אחרי מתן שתן.זה מפריע גם לקיים יחסי מין כי ישר ישר מופיע דימום.כל זה קורה עד קבלת המחזור.המחזור תקין, מגיע בזמן ודימום נורמאלי.עשיתי בדיקת פפס - תקינה.עשיתי אולטרסאונד - הכל תקין ונקי.עשיתי בדיקות הורמונאליות - הכל תקין.אני כבר לא יודעת מה קורה איתי ומה זה צריך להביע.מה עושים? למה זה קורה? האם עליי לעשות עוד בדיקות כלשהן? מה עושים כדי שזה יפסיק? יוצא בעצם שיש לי אפשרות לקיים יחסי מין כשבוע לאחר סיום המחזור כי אצלי הביוץ מתרחש 6 ימים לאחר סיום המחזור.האם זה יפריע לי להכנס להריון? מה לגבי ברזל? זה מצריך נטילת ברזל בגלל הדימום ? תודה מראש על התשובה והעזרה (-:
    אגב, בדיקות כלליות היו תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה זה אמור להיות ומה עושים? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/12/2012

כול להיות חוסר איזון מסוים הורמונלי. אם מפריע ניתן לתת טיפול הורמונלי תומך בפרוגסטרון מיד לאחר הביוץ. אין צורך בברזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר אברמוב ו...

ת.
    02/12/2012

תודה על תגובתך המהירה.האם זה יפריע להכנס להריון? האם זה עושה תופעות לוואי לתווך רחוק נגיד לתקופת הבלות? מדאיג אותי כי בכל זאת מדובר בהורמון ושמעתי שזה יכול לסרטן בגיל הבלות.תודה מראש על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו