צריבה נוראית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה נוראית
    הסובלת
    02/12/2012

שלום,
    אני בת 43 ואני ממש במצוקה, לפני שלושה שבועות (ביום ההולדת שלי- אחלה מתנה) הרגשתי גרד בנרתיק (מכיוון שאני סובלת מפטריה , ידעתי מה יהיה הטיפול) ניגשתי לרופאה והיא רשמה לי נירות אגיסטן + כדור לבליעה נגד הפטריה , במקביל עשיתי בדיקת שתן ובדיקת תרבית. לאחר יומיים הרגשתי צריבה נוראית ודגש על נוראית, ניגשתי שוב לרופאה עם קריאות הצילו, מכיוון שהיתה לי דלקת בשתן קיבלתי אנטיביטיקה.
    לאכזבתי לאחר כמה ימי טיפול הצריבה בנרתיק התגברה עד מצב של חוסר תפקוד כמעט ויאוש נוראי, הרופאה אמרה לי שכנראה מדובר ברגישות למשחות ששמתי (אגיסטן ועוד משחה שיש בה סטוריאידים) נכון להיום לאחר בדיקות ויעוץ עם הרופאה עדיין הצריבה לא עברה, אני מיואשת עצובה העניין פוגע באורך החיים בצורה משמעותית ואני כואבת.
    מה עושים???
    זה כמו להסתובב עם כוויה בנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה נוראית

הוספת תגובה

• דחוף

הסובלת
    03/12/2012

עדיין צורב לי, הרופאה לא משדרת ביטחון הרבה אוליים: אולי אלרגיה, אולי פטריה שהסתבכה....
    מישהי נתקלה בבעיה?
    האם אחד הרופאים יכול לתת כיוון?
    הרפואה הקונבנציונילית בגינקולוגיה אמורה לתת פתרונות לא רק לבעיות הקשורות להריונות..
    מחכה לקצה חוט, לא נעים להסתובב עם צריבה כבר שבועות.. זה מתסכל ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו