התקן מסוג מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקן מסוג מירנה
    y
    08/12/2012

שלום רב,
    כבר שנתיים יש לי את ההתקן הרגיל מהנחושת, התקן זה גורם לי לדימום מאסיבי, כאבי מחזור ופצעים בפנים.
    ברצוני להחליף למירנה. שאלתי היא: האם ניתן להוציא את ההתקן הקודם ובו בזמן להכניס את החדש, או שחייבת להיות תקופת צינון מסוימת?
    ושאלה נוספת שמטרידה אותי היא: האם השימוש בהתקן מסוג מירנה פוגע באופן מסוים בסיכוי להרות בעתיד ?
    תודה רבה ובברכה,
    y

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקן מסוג מירנה

הוספת תגובה

• התקן מסוג מירנה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    08/12/2012

דבר ראשון חייבים להוציא התקן הקיים. יתכן שדימומים נגרמים ע"י התקן עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקן מסוג מירנה

y
    09/12/2012

בהמשך לשאלתי הקודמת....( כבר שנתיים יש לי את ההתקן הרגיל מהנחושת, התקן זה גורם לי לדימום מאסיבי, כאבי מחזור ופצעים בפנים.
    ברצוני להחליף למירנה. שאלתי היא: האם ניתן להוציא את ההתקן הקודם ובו בזמן להכניס את החדש, או שחייבת להיות תקופת צינון מסוימת?
    ושאלה נוספת שמטרידה אותי היא: האם השימוש בהתקן מסוג מירנה פוגע באופן מסוים בסיכוי להרות בעתיד ? )
    אציין כי הדימומים מופיעים בעת המחזור החודשי למשך כשבוע....
    אבל עדיין לא קיבלתי תשובות לשאלותיי.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקן מסוג מירנה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    09/12/2012

האם ניתן להוציא את ההתקן הקודם ובו בזמן להכניס את החדש, או שחייבת להיות תקופת צינון מסוימת? ----כן, ניתן

ושאלה נוספת שמטרידה אותי היא: האם השימוש בהתקן מסוג מירנה פוגע באופן מסוים בסיכוי להרות בעתיד ? ) ----- לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו