מחזור וביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור וביוץ
    אחת
    10/12/2012

שלום, אני בת 38, התחלתי לנסות להיכנס להריון בפעם השנייה (בראשונה לפני 3 שנים, קרה בלי ניסיונות מיוחדים... אבל אחרי תקופה של קרוב לשנה של קיום יחסים ללא אמצעי מניעה). המחזור החודשי שלי אף פעם לא היה סדיר במיוחד ובעשור האחרון בכל התקופות בהן לא נטלתי גלולות, הדימום מאד ממושך כאשר יש כשבוע או יותר של הפרשות קלות, ולאחר מכן יומיים של דימום כבד יותר, עוד יום-יומיים של דימום קל ובסה"כ - כשבועיים הפרשות... מכיוון שהביוץ אמור להתרחש כשבועיים לפני הוסת, ממתי אני אמורה לנסות לספור? האם שבועיים לפני הדימום הכבד (כלומר לכוון לכשבועיים אחריו)? אם הביוץ אמור להיות שבועיים לפני תחילת הדימום הקל, אזי זה יוצא בערך כאשר הדימום הכבד מפסיק... האם זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור וביוץ

הוספת תגובה

• נראה לי שנשכחתי, אשמח לתשובה

אחת
    17/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור וביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/12/2012

כדאי לבדוק עם ערכות ביוץ ולעשות גם הערכה הורמונלית לדעתי את היום הראשון של מחזור תחשבי כאשר מתחיל דימום כבד שבועיים לפני כן אמור להיות הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו