מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה...מיטל12/12/2012
שלום אני בת 24 והייתי אמורה לקבל וסת בתחילת השבוע והמחזור מאחר לי אובחנתי לא מזמן גם כבעלת שחלה פוליציסטית והמחזור שלי גם ככה אינו סדיר אתמול והיום החלו לי כאבי מחסור ללא מחזור יש לציין כי לא קיימתי יחסי מין מלאים כלל האם יש סיבה להילחץ או להמתין וכמה ?? אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות
שני12/12/2012שאלה, לוקחת גלולות כאמצעי מניעה?
לפעמים המחזור מאחר כי זה נובע מהרבה סיבות. כמו תזונה, לחץ, ואפילו סתם ימים לא טובים שעוברים על הגוף במיוחד המעבר בין העונות. יכול להיות הרבה סיבות.
עוד שאלה, לא קיימת יחסי מין מלא? ולפני זה? כן?
נראה לי שאת צריכה לחדד את השאלה שלך עם יותר פרטים. לבנתיים אני מצרפת לך קישור שמצאתי בגוגול שיש שם מאגר ענקי של שאלות ותשובות במצבים שונים בשבילי שתוכלי להירגע...
האתר norlevo
בכל מקרה, את צריכה להירגע ולא להכנס ללחץ, אחרת זה ישפיע יותר על המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני..
מיטל12/12/2012תודה רבה על העזרה ,הכוונה ליחסי מין ללא חדירה ושפיכה. לא לוקחת גלולות כבר שנה וחצי לפחות מחזור לא סדיר עם אבחון שחלה פוליציסטית ,מאחר ב3,4 ימים , היו לי דימומים קטנים וקצרים שבוע שעבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
שני16/12/2012מסכימה עם הדוקטור בכך שאם לא הייתה חדירה מלאה אז נדיר... אבל בגלל שאני מבינה את הלחץ שלך, ואני מכירה את המצבים האלה, אז אני כן הייתי ממליצה לך להתייעץ עם הרופא נשים שלך, כדי שאולי תוכלי לקחת נורלבו במצב שכזה רק כדי למנוע הריון לא רצוי.
ובגלל שהמחזור שלך לא מסודר אז קצת קשה לעקוב אחרי זה ובגלל זה אני חושבת שתלכי לרופא ותבדקי את העניין הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2012אם היתה שפיכה בפתח הנרתיק או היה מגע של הפין בזמן גירוי מיני בפתח הנרתיק יכול להיות מצב נדיר של הריון... המתיני עוד שבוע אם לא תקבלי מחזור עשי בדיקת שתן להריון. יכול להיות שפשוט החודש לא היה ביוץ ולכן המחזור מאחר או מופיע כדימומים קלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לשאול
מאיה17/12/2012מדוע הפסקת ליטול גלולות?
הסיבה שאני שואלת היא שגם אני מאובחנת כבעלת שחלה פוליציסטית, סובלת גם משיעור ייתר ודווקא לי הרופא נשים המליץ כן לקחת גלולות (פלורט) שגם קודם כל מטפלות בבעיה של השיעור וגם מסדרות לי את המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?