יעוץ ללקיחת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ ללקיחת גלולות
    רונה
    13/12/2012

שלום,
    אני בת 22 וחצי. לקחתי גלולות במשך 5 שנים.
    מזה כשנה ו8 חודשים אינני לוקחת גלולות.
    אובחנתי ע"י מספר רופאים כבעלת שחלות פוליציסטיות. המחזור שלי כמובן אינו סדיר.
    אני מקבלת מחזור בערך כל חודש וחצי, אך לפעמים יש מצבים שאני מקבלת גם אחרי פחות מ 3 שבועות. להלן תאריכי המחזורים שלי בחצי שנה האחרונה:
    22.5
    7.7
    29.8
    27.9
    1.11
    19.11
    10.12

אני מקיימת יחסי מין (יש לי חבר קבוע) ואנחנו נזהרים. אינני מעוניינת בגלולות לטיפול רפואי כיוון שאני נקייה מגלולות כבר הרבה זמן וברצוני להישאר כך.
    לאחרונה נאמר לי ע"י רופא מומחה אחד שנשלחתי אליו לבדיקה מסוימת, כי אני פוגעת בשחלות שלי בכך שאיני נוטלת גלולות למטרה רפואית. הוא טען כי מחזורים בלתי סדירים פוגעים בשחלות וכי עליי לחזור לקחת גלולות בהקדם.
    לעומת זאת הרופא המטפל שלי ממש לא בדעה זו וטוען כי אם אינני מעוניינת בגלולות אין זה פוגע בשחלות ורק מזהיר מפני הריון בלתי רצוי.
    עקב כך הייתי מעוניינת בחוות דעת שלישית לגבי לקיחת גלולות לצורך טיפול רפואי בשחלות פוליציסטיות והאם זה אכן מסוכן שהמחזור שלי לא סדיר.
    אני מעדיפה להימנע מלקיחת גלולות במידת האפשר אך אם הדבר הכרחי לצורך אי פגיעה בשחלות ובפוריות הייתי שמחה לקבל המלצה לאיזה גלולות לקחת (מינון גבוה,נמוך)..

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ ללקיחת גלולות

הוספת תגובה

• יעוץ ללקיחת גלולות - תגובה

ד''ר יואב פלד
    14/12/2012

לפי מה שאת כותבת הרי היתרון של הגלולה לגהיך הוא סידור המחזור והגנה מפני הריון בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו