שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    אלה
    13/12/2012

שלום,יש לי שתי שאלות.
    1.אני בת 19 וחצי,לוקחת גלולות מגיל 16 בגלל דימומים חזקים של המחזור, שגרמו לירידה בברזל בגוף ופריטין,עד כדי כמעט לרמה 0.זה מאוד עוזר לי ופתר את הבעייה.
    יש לי חבר כבר חצי שנה,אני מאוד אוהבת אותו ומרגישה הכי בנוח .הוא הראשון שלי ואני הראשונה שלו.שכבנו כמה פעמים,התחלנו בירידות קודם כל,ואז ניסינו חדירה,כאב לי נורא בפעם הראשונה,כמעט עד כדי בכי, והפסקנו, מאז עשינו את זה משהון כמו שש פעמים,והכאבים עדיין ממשיכים לי,אני לא בלחץ,ואני עדיין מצליחה לראות שהקרום שם.
    ניסינו ג'ל סיכה לא עזר, אין לי יובש אני רטובה מספיק.ולא משנה איזו תנוחה עדין כואב לי.
    הלכתי לרופאת נשים,וקיבלתי תשובה שמאוד הרגיזה אותי,היא אמרה לי שיכולים להיות לי כאבים לפחות חצי שנה, ואין מה לעשות.וזה ממש לא מקובל עלי. היא שאלה אם אני משתמשת בטמפונים ,אמרתי שכן,כבר שלוש שנים.תעזרו לי מה עלי לעשות,זה מוריד מהחשק,וכל פעם לפני החדירה מתחיל לי פחד, אני מצליחה לגגמור רק מירידה או מזה שהוא עושה לי ביד.בחדירה אני פשוט סובלת מכאבים. זה מאוד מייאש ומדכא אותי.

השאלה השנייה שלי.קשורה לרגישות בשתן. התחלתי לסבול מדלקות חוזרות עוד בגיל 17 לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין.לקחתי כמה פעמים אנטיביוטיקה ואז מצאתי פתרון של כמוסות פמינוז שאני לוקחת באופן קבוע זה מאוד עוזר.הבעיה היא שאני חושבת שיש לי רגישות ללטקס,כי אחרכך יש לי גיורי באזור וקצת צריבה. גם בהטלת שתן.ואז אני שוב לוקחת את הכמוסות איזה יומיים שלושה..חיפשתי קונדומים בלי לטקס ואין בארץ כרגע,(של דורקס) מה עלי לעשות? אולי יש עוד חברה טובה שיש לה דבר כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• שתי שאלות - תגובה

ד''ר יואב פלד
    14/12/2012

פני לבדיקה אצל רופא/ה אחר/ת
    יתכן ובשל המבנה האנטומי שלך כואב לך
    את אמורה להנות מיחסי מין ולא לסבול מהם
    חשוב שתעשי זאת בהקדן כדי שלא לקשר בתודעה בין כאב ויחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה....

אלה
    16/12/2012

הבעיה שאני הולכת לצבא עוד כמה ימים.......ואתה מבין בטו ח מה היחס שמה של הרופאים.....אני פוחדת לקבל תשובה דומה.......
    אני לא מבינה מה ההגיון גם אני משמתמשת בטמפונים שלוש שנים רצוף ובבינוניים של OB לא בהכי קטנים ..ושאני עושה את זה לא כואב לי בכלל....זה לא היה אמור להרחיב לי את הקרום ולהקל על העניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו