מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאת אווירעדי18/12/2012
שלום,
אני בת 22 ויש לי תופעה קצת מביכה.
כשאני מקיימת יחסי מין יוצא מהנרתיק שלי אוויר. מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין זה היה קורה בתדירות נמוכה ו"נסבלת" אבל לאחרונה זה קורה כל הזמן, עד לרמה שכבר לא נעים לי לקיים יחסי מין בגלל הקולות המביכים שמתלווים לזה.
התחלתי לקרוא על זה באינטרנט, והבנתי שכנראה הבעיה היא עם שרירי רצפת האגן, או נרתיק רחב גנטית (שכן לא עברתי לידות). העניין הוא שאין לי שום תופעה אחרת שמתוארת- לא בריחת שתן, לא יציאת אוויר משם (שלא בעת קיום יחסי מין), אני מרגישה חיכוך טוב וגם הצורה והכל שם נראה תקני. מבדיקות בעבר אצל רופאי נשים מעולם לא העלתי את הבעיה, ומעולם לא נאמר לי שמשהו לא תקין, כולל גם בבדיקה האחרונה שהייתה לפני כחודשיים.
השאלה שלי מה עליי לעשות ולפי איזה סדר:
פיזיותרפיה לאזור אצל פיזיותרפיסטית מומחית?
ניתוח להצרת הנרתיק?
בדיקה אצל רופא נשים שבה עליי לשאול אותו על העניין הזה?
והאם אני לא צריכה לדאוג ויש פיתרון למצב? שכן אני ממש מובכת ומיואשת :/
תודה מראש וסליחה שהשאלה כ"כ ארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאת אוויר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012בעיה שכיחה שקשורה גם לתנוחות שבהם אתם מקיימים יחסי מין, את יכולה לבקש הפניה לפיזיותרפיה של רצפת אגן זוהי כליאת אויר שקשורה גם לגודל הפין רוחבו ותנועות המשגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדי19/12/2012תודה רבה על התשובה המהירה,
בהמשך לתשובתך רציתי לשאול האם פין גדול ורחב יותר מחמיר את התופעה?
בנוסף- כיצד אוכל לוודא שאין למבנה האנטומי שלי תרומה לכך, ואם את יכולה לבדוק זאת, האם את מקבלת דרך קופת חולים לאומית (זהב)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/12/2012יכולה להגיע אלי דרך יעוצים של לאומית. לדעתי דוקא פין רחב וגדול לא צריך לגרום לבעיה בספק אם יש בעיה אנטומית שגורמת לזה אבל מוכנה לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?