מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי גלולהגל19/12/2012
אני נוטלת גלולות יסמין באופן קבוע ורציף.
שלשום (שבת) פספסתי גלולה אחת. נזכרתי יום למחרת (אתמול) באותה השעה. לא לקחתי את שתיהן אלא רק את זו של אותו אתמול. יש לציין שביום ששכחתי לקחת גלולה, קיימתי גם יחסי מין.
הגלולה שפיספסתי היא הגלולה השלישית מהסוף, דהיינו, גלולה מספר 19 מתוך 21.
היום זו הגלולה האחרונה של החפיסה, ובוודאי אקבל מחזור יומיים אח"כ.
השאלה היא האם ומתי אני מוגנת?
אני מבינה שבשבוע ההפסקה בין החפיסות אין לי סכוי להכנס להריון. זה אומר שמיום שלישי עד רביעי אני מוגנת? ואז אני מתחילה חבילה חדשה, אני גם מוגנת..? איך זה עובד? אני יודעת שהגלולות של התחלת החפיסה ואמצע החפיסה מאוד חשובות, אך אינני יודעת האם גלולה שלישית מהסוף, שאני תכף הולכת לקבל מחזור, היא לא זניחה יותר ואיך עליי לנהוג כעת.
ומה בנוגע לזה שקיימתי יחסי מין ביום ששכחתי לקחת גלולה?
אתם יכולים לומר לי מה הסכוי להכנס מזה להריון? לקחתי חודש שעבר פוסטינור לראשונה ועברתי גיהינום כך שאם מדובר בעשר אחוז או משהו כזה של הריון, אני רוצה לקחת את הסיכון.
שאלה נוספת היא: מדוע יש כל כך הרבה לחץ סביב העניין הזה?
הבנתי שבשביל שאשה תיכנס להריון היא צריכה לעשות הפסקה של כמה חודשים באופן יזום, על מנת להיכנס להריון.
אני לא יודעת מה הסבירות של מישהי כמוני, שנווטלת גלולות חמש שנים, והגוף שלה מורגל לגלולות, להכנס להריון מגלולה אחת שנשכחה.
אני חושבת שגם אם הייתי רוצה מאוד להכנס השבוע להריון, לא הייתי מצליחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012מספיק לשכוח גלולה אחת כדי שבעיתוי הנכון את יכולה להכנס להריון. הסבירות שתכנסי להריון מגלולה שלישית לפני הסוף נמוכה ביותר. אם את רוצה להיות בטוחה ב 100%קחי פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?