מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!חיילת20/12/2012
שלום, אני חיילת בת 19. כל חודש אני סובלת מכאבי תופת שמשתקים אותי למיטה וגורמים לי לרצות למות. בבקשה - אל תציעו לי כלום. ניסיתי הכל, אני אוכלת בריא, רק תזונה צמחית - ללא אוכל תעשייתי, ללא שומן רווי, ללא סוכר, או קמח לבן, מתעמלת באופן קבוע, דיקור סיני, תמציות צמחיות וכדורים טבעיים וכו'. כמובן שגם הלכתי לבדוק שאין לי את המחלה אנדומטריוזיס ,עשיתי אולטרסאונד ובדיקות דם והכל תקין לגמרי. החלטתי שאני הולכת לעשות את הזריקה סיאנה. אני בתולה ולא עושה שום פעילות מינית (אני ילדה טובה :) ) ומעוניינת בזריקה הזאת אך ורק לצורך הפסקת הווסת. קראתי המון על הזריקה הזאת ואני מעוניינת לעשות אותה. אבל יש תופעת לוואי בה שנורא מפחידה אותי - כתוב שהזריקה גורמת להשמנה, לי זה מאוד חשוב לא להשמין חלילה, האם זה נכון? או שזה רק גורם לתיאבון מוגבר ומכאן הסיכוי להשמנה? או שזה גורם לאגירת נוזלים ? ואם כן אז זה בכמות משמעותית? עוד שאלה שממש חשובה לי. אני בצבא, אז אני לא שייכת לשום קופת חולים אזרחית. אני לא יודעת איך לקבוע תור - למי לפנות בשביל לקבל את הזריקה הזאת. איך אפשר לקבל את הזריקה הזאת דרך הצבא? תודה רבה ויום טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה להפסקת המחזור???
שירן20/12/2012את רצינית???
קודם כל עצם העובדה שאישה מקבלת מחזור כי זה חלק מהטבע האנושי של האישה. את יכולה לפגוע בפריון שלך בעתיד.
זה משהו שבחיים שלי לא שמעתי.
אם את כל כך סובלת מהתופעות לוואי, אז היום יש כל כך הרבה שיטות להפחתת התופעות האלה. אפילו גלולות נגד הריון יכולות לעזור.
אם את עדיין בתולה ולא קיימת יחסי מין אז יש גלולות שמתאימות להתחלה (קוראים להם פליים, אבל בגלל הגיל שלך כדי מאוד שתתייעצי באופן אישי עם רופא נשים!) שכזאת עם מינון נמוך של הורמונים ומפחית את כל הכאבים והתופעות לוואי של המחזור.
ובמידה ויש את הזריקה הזאת אז נראה לי שזה מיועד לאנשים עם סיכונים רציניים או משהו כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירן
חיילת20/12/2012שום טבע ושום נעליים, אני הבחורה שהכי בעד טבע - אבל ברגע שזה מתחיל לפגוע לי באורח חיים אני מתעלמת ממנו. חוץ מזה, אני לא רוצה ילדים, כן, גם לא בעוד 10-20 שנה וזה ב100%. גלולות לא בא בחשבון - יש בזה אסטרוגן סינטטי וזה הרבה יותר מסוכן מזריקה וגם למי יש כוח כל הזמן לקחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
שירן21/12/2012גלולות בכלל לא משמינות. זה סתם מיתוס שגורם לבנות לפחד לקחת. היום יש גלולות טובות וחדשות ובכלל לא מסוכנות (את יכולה לעשות גוגול על הגלולות ולבדוק) ולמה לקחת זריקה שאולי תפגע בך בדרכים אחרות ואז יש מצב שאת תצטערי שלא התחלת לקחת גלולות, שזה בטוח ונוח לשימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/12/2012הגלולה לא תגרום להשמנה משמעותית
בקשי הפניה לרופא נשים דרך הצבא והתיעצי איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?