אוטרוגסטן ופוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוטרוגסטן ופוסטינור
    מירב
    21/12/2012

שלום, אני בת 32. מאחר ואין לי ביוץ סדיר, מזה שנים אני נוטלת גלולות. בחצי שנה האחרונה, הפסקתי לקחת אותן על מנת לבצע בדיקות שגרתיות לבדיקת פוריות בהן נמצא שהכל תקין ופתאום הווסת חזרה להופיע מדי חודש אך בעיכוב של מס' ימים (כל כ-30-35 ימים). החלטתי לחזור ולקחת גלולות אך מזה כחודשיים הווסת לא הגיעה. רופא הנשים נתן לי מרשם לאוטרוגסטן אותם אני לוקחת מזה כארבעה ימים. שאלתי היא, האם יש לי מה לדאוג במידה וקיימתי יחסים ללא הגנה? האם יש סיכוי להיריון? כדאי בכל מקרה לקחת פוסטינור, והאם זה עלול להיות בעייתי עם זה שאני ממשיכה לקחת את האוטרוגסטן? אודה לתשובה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוטרוגסטן ופוסטינור

הוספת תגובה

• אוטרוגסטן ופוסטינור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/12/2012

אם את ממשיכה לקחת גלולות כל הזמן הרי אין חשש מהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה.

מירב
    22/12/2012

אני לא נוטלת גלולות מזה כחצי שנה. אני רוצה לחזור וליטול שוב גלולות אך מאחר והמחזור ממאן להופיע מזה כחודשיים, הרופא נתן לי לקחת אוטרוגסטאן 100 מ"ג.
    המגע המיני היה ללא גלולות ולכן אני חושבת לקחת פוסטינור אך מאחר ובמקביל אני נוטלת אוטרוגסטאן הרוקחת לא ידעה לומר אם זה אפשרי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו