מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    אלה
    24/12/2012

שלום .
    אני בת 55 מחזור אחרון בגיל 51 .
    מזה כשנה וחצי לערך בבדיקת דם היתה תת פעילות בלוטה שהתאזנה לבד .
    מאז בדיקות דם תקינות אבל תופעות גופניות כמו אכילה אובססיבית והשמנה גדולה מאוד , גודש בחזה וכאבים בפטמות , כאבים כמעט בכל מפרקי הגוף , עצבנות יתר וחוסר שמחת חיים , בלילות הרגשת חום נוראי כאשר בחוץ קר מאוד .
    בקיצור מרגישה שמשהו לא טוב קורה לי בגוף למרות שהבדיקות בסדר והרופא שולח אותי ממנו כשלדעתו הכל בסדר שאני מרגישה גם גופנית וגם נפשית שהכל לא בסדר .
    בבדיקה שאני דרשתי לעשות של פרופיל הורמונלי גם שם הכל יצא תקין לדברי הרופא חוץ מ - progesterone שיצא - 0.50 .
    אנא בבקשה , אני מרגישה פשוט נורא , מי יוכל לעזור לי לזהות מה הבעייה שלי ומה הטיפול בה מאחר ואני מרגישה רע מאוד .
    תודה רבה לכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• תיקון טעות- היתה פעילות יתר שהתאזנה

אלה
    24/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/12/2012

קשה לאבחן דרך האינטרנט בקשי הפניה לרופא אנדוקרינולוג המתמחה בבעיות הורמונליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו