מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותסמיילי5225/12/2012
ניסיתי לשלוח לכאן שאלה אני לא יודעת עם קיבלתם אותה....
אני בת 14 וחצי ....
יש לי מחזור מאוד מאוד קשה ...
שהלכתי לגניקולוג הוא נתן לי גלולות למניעת הריון "פמינט " אני לוקחת אותם כבר חודש וחצי בערך , וזה באמת עוזר לי .
אבל שמתי לב שיש לי שינויים מהירים במצב רוח - פעם שמחה , פעם בוכה בלי סיבה , ולרוב כועסת ...
האם הגלולות משפיעות לי על המצב רוח ?
ועוד שאלה
אני לוקחת את הכדורים "מינוציקלין 50 מ"ג " לאקנה שלי - שמעתי מהרוקח שזה מכיל פינצלין במידה קטנה . האם זה יכול לעשות לי פייטריה באיבר מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
שלי26/12/2012היי, אני על פמינט כבר שנתיים וחצי והיא לא עשתה לי שום תופעות לוואי, אז יכול להיות שזה לא נובע מהגלולה, תבדקי את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
סמיילי5226/12/2012קודם כל תודה על התשובה , חשוב לי לדעת לפני שאפסיק את הטיפול או משהו ...
ברור שאני אבדוק את זה זה נורא חשוב .
דבר שני
תופעות לוואי יכולות להופיע למישהי אחת ולמישהי אחרת לא , זה משתנה מגוף לגוף לכן שאני שואלת ....
אבל תודה :)
ועוד שאלה אני רוצה להוסיף - אני לא מקיימת יחסים אני לוקחת את הגלולה בגלל המחזור , אז אם אני פיספסתי יום להמשיך לקחת את הגלולות רגיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר28/12/2012רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר28/12/2012מינוציקלין לא מכיל פניצילין בשום מינון ומידה. מינוציקלין מכיל רק מינוציקלין אבל כל טיפול אנטיביוטי יכול לגרום לפטרת נרתיק. דווקא עם מינוציקלין זה פחות שכיח. שינויי מצב רוח זו תופעת לוואי נדירה של הגלולות. במקרים שזה קורה לאורך זמן (3 ח) ואין הסתגלות מחליפים את הגלולה עד שמוצאים גלולה ללא ת"ל מטרידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר28/12/2012ראה קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סמיילי5229/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר30/12/2012כבר ענינו
ד''ר דוד מילאטינר30/12/2012נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?