הפסקת גלולות וכניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות וכניסה להריון
    יולי
    30/12/2012

לפני חודש בין התאריכים 24-30/11 הייתי במחזור. המשכתי לקחת גלולות עד ה-9/12 והפסקתי ב-12 לחודש שכבתי עם בן זוגי וב-16/12 היה לי סוג של מחזור קצר יותר עם דימום חלש יותר (יומיים-שלושה). ב-22/12 שוב כבתי עם בן זוגי.
    כיום, עדיין לא קיבלתי מחזור ויש לי בטן נפוחה ובחילות.
    הייתי כבר אצל רופא הנשים ואמר לי שעכשיו אני נמצאת בביוץ לדעתו ולכן אין זה הגיוני אני בהריון.
    הסבירות שאני לא בהריון היא גבוהה אבל עדיין לא הבנתי מדוע הסבירות לא גבוהה?...האם לא יכול להיות שבייצתי באיזור ה-22 לחודש?
    אני ממש מבולבלת וכנראה בגלל שהיה כל כך נחוש לא באמת הסביר לי את המשמעות של הפסקת הגלולות באמצע ב-9/12 ולמה דווקא עכשיו אני מבייצת ולא 13 ימים כאמור מהמחזור האחרון. בקיצור כפי שהובן...אני די מבולבלת
    אשמח להכוונה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות וכניסה להריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/01/2013

אחרי הפסקת של גלולות אי אפשר לדעת מתי בדיוק יגיע הביוץ כי לא תמיד המחזורים מיד סדירים עם ההפסקה. הדימום הראשון שמגיע אחרי הפסקת גלןולות איננו מחזור אמיתי אלא דימום אחרי הפסקה. כך שאינני יודעת מתי היה הביוץ ומציעה לך בכל זאת לעשות בדיקת שתן להריון.
    יכול להיות שבבדיקת אולטראסאונד הוא ראה סימני ביוץ או בבדיקת הפרשות רירית צוואר הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו