מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום מתמשך ליותר משבועייםיעל01/01/2013
שלום. הייתה לי לידה (ראשונה) בניתוח קיסרי לפני חמישה חודשים.
מאז הכל היה תקין באתי לבדיקה והרופאה אמרה שהכל בסדר.
היה לי מחזור רק פעם אחת בערך עשרה ימים הרופאה אמרה שזה בסדר ויסתדר עם הזמן. (כי בעבר היה לי מחזור שלושה עד ארבעה ימים),
נכון לעכשיו היתחיל לי המחזור בשלישי לדצמבר ועד היום יש לי דימום. היום זה כבר לא חזק כמו בהתחלה אבל עדיין יש דימום קל פעמיים ביום בערך וכאבים של מחזור בבטן התחתונה. האם זה נורמאלי??? זה מתמשך כל כך הרבה זמן שזה כבר לא נעים ונח :(
יש לציין שאני גרה בחו"ל ולוקחת גלולות מסוג
ORTHO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם הגלולות שלי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר01/01/2013ארטוציקלן או נורגסטימט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מתמשך ליותר משבועיים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר01/01/2013א) זה יכול להיות נורמלי ויכול להיות לא
ב) האם בוצע לך עלקול - אולטראסאונד
ג) האם עשית בדיקת הריון כלשהי.
ד) מה מצב ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא עשתה
יעל01/01/2013אני יזכיר שאני חיה בחו"ל. הרופאה לא ביצעה לי שום בדיקה פשוט היסתכלה על התפרים ואמרה שהכל בסדר.
לא עשיתי בדיקת הריון כי קיימתי יחסי מין רק פעם אחת וגם זה היה לפני חודשיים אולי יותר ואני לוקחת את הגלולות.
תנו לי עצה או הכוונה או הסבר על המצב הזה כי אין לי מושג מה לעשות.
אני לא מניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה של הגלולות
יעל01/01/2013ואני בת 26 אם יש צורך לדעת את הגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
יעל03/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אני עדיין מחכה לתשובה
יעל06/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אני עדיין מחכה לתשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2013יכול להיות דימום ממושך ולא סדיר בחודשיים הראשונהים להתחלת גלולות. חיזרי לרופאה אם הדימום ימשיך גם בחודש השני לגלולות ואז כדאי לשנות גלולות ולעשות ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?