מה חסר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה חסר?
    ח
    02/01/2013

שלום רב
    ממש מבקשת עזרה בבעיה מאד מטרידה.
    אני בת 38, רווקה וללא ילדים.
    אף פעם לא היו לי בעיות עם המחזור החודשי, הוא תמיד היה נפלא, תמיד הייתי בו עם אנרגיות טובות והייתי פעילה בו יותר משאר ימי החודש.
    הדבר שהכי מטריד אותי כעת מתרחש בשנה האחרונה. אני כל הזמן עייפה והאנרגיות נגמרות לי מהר מאד בכל ימי החודש. עשיתי בדיקות כלליות ובדיקות ויטמינים והכל יצא בסדר. היום היחיד שבו אני מתפקדת כמו אדם נורמלי הוא היום שלפני המחזור.
    השאלות שלי הן: מדוע ביום לפני המחזור אני פעילה ולאחריו אני מאבדת אנרגיות כל החודש? מה חסר לי בגוף שמגיע ביום שלפני המחזור? האם ניתן לאזן את רמת הפעילות שלי ולזכות בעוד ימים טובים ופעילים כמו זה?

אשמח לכל כיוון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה חסר?

הוספת תגובה

• מה חסר? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/01/2013

כדאי לעשות גם הערכה הורמונלית מקיפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר פירוט?

ח
    03/01/2013

מה זה אומר?
    מה בדיוק לבקש מרופאת המשפחה? איזה בדיקות? תוכלי לפרט כדי שיהיה ברור לי מה עלי לדרוש? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו