מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום בין וסתיחופית05/01/2013
שלום רב,
הנני בת 22.9, וסת סדירה כל 28 יום.
לפני כ-3 חודשים התחילה לי תופעה שלא נתקלתי בה בעבר, מן הפרשות חומות ובניגוב קל הופיע גם דימום קל. כל התופעה הזו נמשכת כיומיים לערך
הייתי בבדיקה אצל רופאת נשים, ביצעה אולטרסאונד, ולקחה בדיקת פאפ
אני כבר אחרי האבחנה+ בדיקת קולפוסקופיה וברוך השם שתי הבדיקות תקינות.
לאחר מכן, הגעתי שוב לרופאת הנשים והיא דיברה על מתן גלולות, ובדיקה נוספת בשם פיפל..הייתי גם כן אצל גניקולוג שהחליט שלא לבצע בי את הבדיקה הזו, לפי דבריו זו בדיקה שבדר"כ מבצעים בגיל הבלות, ואמר שחבל לעשות זאת כי זה מין ניתוח (כשקראתי ברפרוף על הבדיקה, הבנתי שזוהי בדיקה לא נעימה במיוחד אשר מלווה בכאב וסבל) הוא גם כן עשה לי אולטרסאונד בטני, שחלות תקניות+ רירית הרחם
לשאלתי הוא ענה שזהו ודאי שינוי הורמונלי או משהו כזה...
האם אוכל לקבל תשובה מאחד הרופאים באתר?
האם רצוי שאלך לחוות דעת נוספת?
אני מאוד מודאגת בשבל מצבי, ובשל אי הודאות שאני נמצאת בה
אשמח לתשובה מספקת במהרה
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..פרט שהחסרתי
חופית05/01/2013הדימום שמצוין מופיע 12-14 לאחר המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..פרט שהחסרתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2013בהחלט צודק הרופא שהבעיה סיבתה כנראה הורמונלית עיתוי הדימום הוא בזמן ביוץ וידוע שיש נשים שמדממות קלות בזמן זה. צריך לעשות הערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?