גלולות בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות בהנקה
    לינה
    10/01/2013

שלום, אני חודש לאחר לידה, היום התחלתי לקחת גלולות מיקרולוט, מספר שאלות לי: אם היום אני מתחילה לקחת הגלולות אני מוגנת מיידית מהיום?? מה אחוזי ההגנה של הגלולות הנ״ל? כיוון שעדיין לא קיבלתי מחזור אז איך אדע אם נקלט הריון? ללא מחזור שמאחר.. ? אני לא מעוניינת בהריון כרגע אז אני מפחדת שאקלט להריון ולא אדע עד שתתפח הבטן.. אני לוקחת גלולות מיקרולט אבל מה נותן לי לדעת שהם עובדות ושאני לא בהריון? ( הרופא אמר לי שלא ניתן לדעת מתי אקבל מחזור ושזה יכול לקחת זמן אז איך אדע שאני לא בהריון?). אודה מאוד לתשבותכם. לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות בהנקה

הוספת תגובה

• גלולות בהנקה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    10/01/2013

אם היום אני מתחילה לקחת הגלולות אני מוגנת מיידית מהיום?? כן

מה אחוזי ההגנה של הגלולות הנ״ל? כמעט 100%

כיוון שעדיין לא קיבלתי מחזור אז איך אדע אם נקלט הריון?

ללא מחזור שמאחר.. ?להבדק אצל הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך גלולות בהנקה מיקרולוט

לינה
    10/01/2013

תודה רבה לתשובתך, קראתי בפורומים שההגנה מתחילה שבועיים לאחר התחלת המיקרולוט ואילו אתה כותב שההגנה היא מהיום הראשון.. האם בגלל שאני מניקה ועדיין לא קיבלתי מחזור אצלי ההגנה היא מהיום הראשון ואילו אצל נשים אחרות ההגנה משתנה באם קיבלו מחזור או לא?? המון תודה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו