ד"ר שלום..דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר שלום..דחוף
    אנונימי
    12/01/2013

שלום, אני בת 30 סובלת המון זמן מכאבי בטן לסירוגין...מעולם לא טרחתי לבדוק מה הגורם. לפני מ"ס חודשים פניתי למומחה גסטרולוגיה בשל נפיחות בבטן שמגיעה מכלום...לעיתים משתיית כוס מיים ולעיתים ממש מכלום. קיבלתי הפנייה לגסטרוסקופייה שיצאה תקינה בדיאבד. לפני כחודש היה לי התקף רציני מאוד של כאבי בטן שהיו מלווים בסחרחורות קשות, בחילות קשות ואף שינוי צבע עור בפנים (נהייתי ירוקה...מוזר לגמריי) אחרי כשעה של צרחות ובכי זה חלף, הלכתי לישון וקמתי כחדשה ומעולם לא בדקתי זאת. השבוע שוב... התקף חזק של כאבי בטן המלווים שוב בסחרחורות ובחילות קשות אך הפעם עם זיעה קרה.
    הפעם, הכאב לא חלף מהר ונישאר איתי כל היום....באותו היום הייתי אצל מומחה הגסטרו וסיפרתי לו לאחר בדיקה הפנה אותי לבית חולים עם חשד לאפנדציט.
    במיון נעשו לי בדיקות צילום חזה, בטן, בדיקת כירורג ובדיקות מעבדה. הכירורג שלל אפנדציט וצילום הבטן שלל חסימת מעיים. בדיקת המעבדה הראתה כדוריות דם אדומות גבוהות (הייתי במחזור) וכדוריות דם לבנות גבוהות...נשלחתי למיון נשים שם בוצעה בדיקה וגינלית תקינה וכן בדיקת us וגינלי אשר הראה ממצא שחלתי מימין היכול להתאים לאנדומטריומה/גופיף צהוב, ללא סימני תסביב.
    בהמשך, באשפוז הכירורגי בוצע לי ct בטן שם נכתב ללא עדות לדלקת תוספתן חריפה אך ממצאים באגן החשודים ל PID שוחררתי עם המלצות להמשך טיפול גסטרולוג ורופאת נשים בקהילה. ועכשיו אני מנסה להבין....מה זה??? מה זה 2 הדברים הללו?? האם יש קשר בין הממצא הראשוני של הרופאת נשים לבין הממצא ב ct?? ממה שקראתי על השניים באינטרנט זה מגיע מכמה סיבות שאף אחת לא תואמת אותי (קיום יחסי מין מגיל צעיר, קיום יחסי מין עם מ"ס גברים, החלפת בני זוג רבים במיטה וכיוצ"ב) ואף אחד מהם תודה לאל אינו מייצג אותי....אני בת 30 וכל חיי הייתי עם שני גברים שגם עימם זה היה לאחר קשר ארוך שנים. אני מאוד סגורה מהבחינה הזו, ובקושי אף הסכמתי לבדיקת הרופאת נשים אז למה שאני אקבל מחלות שתוקפות לרוב נשים פעילות?? בבקשההההה אשמח לתגובות בהמשך יש זמן עד שיהייה לי תור בקהילה ובינתיים אני ניזונה מהאינטרנט ופה מלחיצים אותי שזה עלול לפגוע בפוריות וזה מכניס אותי לדכאון. סליחה מראש על המכתב הארוך תודה רבה ושבת שלום.....אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שלום..דחוף

הוספת תגובה

• ד"ר שלום..דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/01/2013

חבל להלחץ בלי שום ספק יש בעיה כל שהי במערכת המין הגורמת לך לכאבים קשים, אולי אלו כאבי ביוץ אולי הציסטה גורמת לכאבים, אולי יש סיבות אחרות. כפי שאת אומרת הסבירות לדלקת אגנית נמוכה אבל צריך לשלול. האינטרנט יכול לתת הרבה מידע מוטעה ולכן קחי אותו בערבון מוגבל והמתיני בסבלנות לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו