כאבי ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ביוץ
    בר
    12/01/2013

שלום,
    את המחזור קיבלתי לפני 4 וחצי שנים, ואני בת 15. כאבי המחזור הם הדבר הכי נורא שקורה לי בחודש... ביום הראשון של המחזור אני על שלושה כדורים. אני מאוד סובלת...
    אבל היום בבוקר לראשונה, הרגשתי כאב מסוג שונה. המחזור שלי מאחר בדרך כלל בשבוע, או יותר, אבל תמיד יוצא על יום שבת. בכל אופן, אני מניחה ששבוע הבא אני צריכה לקבל. והיום בבוקר התעוררתי עם כאב מסוג שונה. ואולי אפילו יותר גרוע. סתם ככה פתאום התחילו לי בחילות נוראיות, וכאבים בבטן התחתונה כלכך נוראים, שלא הייתי מסוגלת לזוז. כולי הזעתי בטירוף. במשך שעה וחצי הייתי מרותקת לשירותים מחשש להקאה, וכי לא יכלתי לזוז. אמי אמרה לי שזה כאבי ביוץ נדירים, ולקחו אותה פעמיים למוקד בגלל זה. אני פשוט לא חושבת שזה תקין. כאבי המחזור הם בלתי נסבלים. אני לא יכולה להיות בלי שלושה כדורים ביום הראשון, כי אני פשוט אשתגע. זה הסבל הכי נורא בעולם. ועכשיו גם פתאום צצו כאבי ביוץ (?) שאחרי שעתיים-שלוש נרגעו, אך עדיין זה מחשיד. אני נורא צעירה, ובחיים לא נתקלתי בדברים כאלה. עד כמה דחוף להיבדק אם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ביוץ

הוספת תגובה

• כאבי ביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/01/2013

אם הכאבים נרגעו לא צריך לרוץ למיון אבל תקבעי תור לבדיקת רופא נשים כדי שיטפל בך בכל התופעות הללו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו