גלולות ויחסי מין דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ויחסי מין דחוף בבקשה
    יעל
    12/01/2013

החלפתי גלולות ממלאין לאורטו סיקלן, עשיתי שבוע הפסקה והתחלתי לקחת את החפיסה החדשה , לקחתי כמעט שבוע, אני לוקחת כל יום ב9 בערב. ביום שני לקחתי ב9 בערב ואז את הגלולה של שלישי לקחתי הרביעי ב2 בצהריים ואת הגלולה של רביעי בערב לקחתי ב9 חמישי ב9 בבוקר.. ובחמישי בערב לקחתי רגיל וגם בשישי( 9 בערב) . בחמישי לילה ושישי קיימתי יחסי מין.. האם אני צריכה לקחת פוסטינור? עכשיו יום שבת.. ויש לי כאבים בבטן התחתונה אני לא יודעת אם זה מהלחץ או יותר מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משך

יעל
    12/01/2013

לא פיספסתי אף גלולה בעיקרון.. אחת לקחתי באיחור של יותר מ12 שעות ואחת באיחור של 12 שעות.. בנסוף זה היה אחרי שנה פלוס שלא קיימתי יחסים מין.. והרכב עכשיו דומה קצת לכאב שמתאפקים הרבה מללכת לשירותים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ויחסי מין דחוף בבקשה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    13/01/2013

גם במקרה של החסרת גלולה אחת האפקט המגן של הגלולות נשמר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו