מוטרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת
    ליאת
    13/01/2013

שלום,
    עשיתי עכשיו בדיקת הריון שיצאה חיובית (עד כאן הכל טוב). העניין הוא שבשלושת הימים האחרונים עשיתי אינהלציה לבן שלי התינוק, אינהלציה שהכילה ונטולין ובודיקורט רספיולס ובמשך חמישה ימים לפני כן עשיתי לו אינהלציה שהכילה ונטולין ומי מלח. למרות שתיכננתי את ההריון הזה, לצערי רק עכשיו ירד לי האסימון לבדוק מה רשום במרשמים של התרופות הללו לגבי הריון וחשכו עיניי...במרשם של הונטולין רשום שיש להיוועץ ברופא אם אני בהריון או מתכננת הריון ובמרשם של הבודיקורט רספיולס רשום גם כן את זה ואף רשום כי יש להיוועץ ברופא בהקדם האפשרי אם נכנסתי להריון תוך כדי השימוש בתרופה זו. מאחר והתינוק שלי בן החצי שנה ישב עלי, יצא שגם אני שאפתי את התרופות הללו...
    אקבע תור לרופא אבל עד אז תוכלו להרגיע אותי או שיש סיבה לדאגה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת

הוספת תגובה

• מוטרדת - תגובה

ד''ר יואב פלד
    13/01/2013

אין אבל אין ושוב אין
    כל מקום לדאגה
    מזל טוב ענק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה !!!

ליאת
    14/01/2013

תודה רבה על ההרגעה, אתה מקסים. המון תודות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו