כאב משונה בזמן מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב משונה בזמן מין
    וילון
    16/01/2013

שלום, לפני כמה ימים קרה לי דבר מאוד מוזר בזמן קיום יחסי מין, ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אותו.
    הייתי בתנוחה שבה אני מעל בן הזוג שלי (שלא כמו בדרך כלל), ופתאום הרגשתי כאילו הוא נתקל בתוך קיר כזה בתוכי בכוח. זה היה מאוד כואב ולא נעים. נזכרתי שזה קרה לי כבר פעם בעבר - גם כן בתנוחה שבה הייתי למעלה. זה הרגיש כאילו הוא התנגש במחסום כלשהו.
    מה זה המחסום הזה? זה צוואר הרחם שלי, או שיכול להיות שזה קרום הבתולים שלי איכשהו? האם הנרתיק שלי יותר קצר משל בנות אחרות, ואם כן, מה אפשר לעשות כדי שההתנגשות לא תתרחש?
    אני אציין שעברתי בדיקה גניקולוגית רגילה (לא בעקבות מה שסיפרתי) ולא התגלה שום דבר חריג אצלי.

אשמח אם תענו לי בהקדם, ותודה רבה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב משונה בזמן מין

הוספת תגובה

• כאב משונה בזמן מין - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    16/01/2013

יתכן שזה צוואר הרחם, או הקיר של כיפת הנרתיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מונעים את זה?

וילון
    17/01/2013

האם זו התרחשות נורמלית בזמן סקס? ואם לא, איך מונעים אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו