איחור במחזור עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור עזרה
    יעל
    17/01/2013

שלום. בת 27, לא לוקחת גלולות כבר יותר משנה.
    המחזור או שמגיע בדיוק כשעון שוויצרי או ש"פתאום" אינו מופיע.
    בפעם הראשונה זה קרה לפני כמה חודשים ועל אף שהגניקולוגית הביאה לי כדורים שיביאו את המחזור, לא לקחתי אותם והמחזור הגיע מעצמו אחרי שבוע (באיחור של כמה שבועות סך הכול).

עכשיו אחרי כמה חודשים, שבהם המחזור הגיע באופן סדיר ומדויק, שוב פעם, איחור של שלושה שבועות ועדיין אין סימן למחזור.

בפעם הקודמת שזה קרה, הגניקולוגית אמרה שזה יכול לנבוע מ"כל מיני סיבות"... אפשר תשובה יותר מדויקת מזה?

האם אני צריכה אולי לעבור בדיקות פוריות? בדיקות בשחלות או ברחם? איך באמת יודעים שהכול במערכת בסדר? אני לא רוצה לגלות ביום שאני אחליט להביא ילדים (בעוד שש שנים ואיך) שמשהו בדרך "השתבש" ולא בדקתי את זה כי הגניקולוגית אומרת שזה "כל מיני סיבות" ולא שולחת לבדיקות.

אף פעם לא היה לי מצב כזה של אי הופעת המחזור/איחורו עד לחצי השנה האחרונה
    בבקשה מכם תשובה מנומקת כי אני חוששת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור עזרה

הוספת תגובה

• מדוע אין התייחסות??

יעל
    21/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור עזרה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/01/2013

בדרך כלל זה יכול לקרות מדילוג של ביוץ חודש אחד שיכול לנבוע גם מסטרס נפשי לא רואה מקום לעשות הערכה הורמונלית אם ברב החודשים המחזור מגיע סדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו