סינדרום שחלות פוליציסטיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינדרום שחלות פוליציסטיות?
    בת 19
    23/01/2013

היי אני בת 19 ויצא לי במקרא לדעת באינטרנט על תסמונת השחלות הפוליציסטיות והסימנים עליה.
    אז מצאתי אצלי כמה סימנים שיכול להיות מצביעים על טסטוסטרון גבוה ועל הסינדרום אולי..

השפם שלי משום מה אנשים התלוננו עליו למרות שרואים אותו רק אם מתבוננים קרוב (לדעתי הוא לא ביג דיל באמת), גם כשממש התבוננתי הבחנתי שיש לי שיערות שחרחרות אבל דקות בקצוות של הלסת, המחזור שלי לא בא בזמן - הוא לא מפספס חודש אבל הוא יכול לאחר או להקדים בשבוע או יותר, כוח יתר פיזי - בעיקר הבחנתי בידיים שלי, הן שריריות מאוד בשביל בחורה, טיבעית אני חזקה כמו גבר בגילי שלי שאף פעם לא התאמן ואכן בהורדת ידיים זה הוכח, זיעת יתר באיזור הגב בעיקר,עצמות גדולות כמו שאמרו לי, אקנה שהיה לי הרבה בתיכון וחטיבה, ושלא להזכיר את ההתנהגות שלי, אנשים אומרים שאני סוטה מדי, אגרסיבית, לא מתנהגת כמו בת ובעלת תחביבים של בנים.
    אבל אני לא לסבית בכלל משום מה.

יש סיכוי גדול שיש לי את התסמונת הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינדרום שחלות פוליציסטיות? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    23/01/2013

אי אפשר לתת לך תשובה ללא בדיקה גינקולוגית. הרי האיבחון לא מתבצע ע"י סיפורי אינטרנט ותחושות אישיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו