הרהורים בלקיחת הגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרהורים בלקיחת הגלולות
    מור
    23/01/2013

שלום,
    בחודש האחרון לקחתי את החפיסה הראשונה של הגלולות בחיי.הרופא שלי אמר לי להתחיל את החפיסה החדשה שבוע לאחר היום האחרון שלקחתי את הגלולה האחרונה - באותו יום שנלקחה הגלולה האחרונה אך בכל הפורומים והאתרים שבהם ביקרתי כתוב שיש להמתין שבוע וביום השמיני להתחיל חפיסה חדשה,בבקשה עזרו לי עם הבעיה.
    אם הגלולה האחרונה שלקחתי הייתה ביום שבת-החפיסה הבאה שאתחיל לקחת תהיה ביום שבת שלאחר שבוע או ביום ראשון..?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרהורים בלקיחת הגלולות

הוספת תגובה

• בנוסף

מור
    24/01/2013

החפיסה הראשונה שלקחתי היא מרסילון והחפיסה הבאה תהיה פמינט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להתייחסות בבקשה

מור
    26/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/01/2013

ההפסקה צריכה להיות 7 ימים ללא גלולה ז.א. שאת החפיסה נחדשה את מתחילה ביום ראשון אם הגלולה האחרונה נלקחת ביום שבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו